Incredibil.Online


ȘOCANTELE previziuni care rezultă în urma discuțiilor cu MORȚII



Necromanția sau vorbirea cu cei morți este un subiect sensibil pe care Biserica îl condamnă cu fermitate. În Vechiul și Noul Testament există mărturii temeinice care arată că Dumnezeu îi pedepsește pe cei care recurg la astfel de metode.
 
Necromanția, condamnată de Biblie



În Biblie, există relatată o întâmplare în care Saul a chemat-o pe vrăjitoarea din Endor pentru a-i înlesni o discuție cu sufletul lui Samuel. În timpul ședinței de spiritism, Saul a aflat că el și cei doi fii ai săi vor muri. La scurt timp, cei trei au fost uciși. S-a spus că Saul a fost pedepsit pentru fapta că a vorbit cu morții.

Vorbirea cu cei morți practicată de oameni celebri
Cu toate aceste avertismente date de reprezentanții bisericii, de-a lungul timpului, oameni de știință, de cultură au fost atrași de spiritism. Ne referim la soții Curie, Victor Hugo, Alexander Dumas, Hașdeu, Freud.

În ședințele de spiritism, de regulă, comunicarea este senzorială. Au fost și cazuri în care ea a fost tactilă, olfactivă sau vizuală. Patricia Darre, jurnalist la Radio France, a povestit că într-o noapte a anului 1995, s-a trezit brusc din somn și o voce i-a spus să ia un creion și o foaie de hârtie.

A început să scrie automat un mesaj. Ea comunică și în prezent cu spiritele, devenind un mesager al acestora.

Una dintre cele mai stranii întâmplări s-a petrecut în anul 1969, atunci când un medic leton a pus la dispoziția jurnaliștilor de la postul de televiziune BBC, o înregistrare cu vocile lui Hitler, Musollini și Stalin, în timp ce purtau o discuție cu el.

Specialiștii care au analizat înregistrarea au concluzionat că vocile sunt reale. Scepticii au declarat că este vorba despre interferențe ale undelor radio.

Întâmplări bizare

Despre cei care practică spiritismul se spune că sunt într-o perioadă de doliu prelungit, nu și-au revenit după pierderea unei persoane iubite. Este și cazul lui Victor Hugo care în anul 1843 și-a pierdut fiica înecată alături de soțul ei.

După 10 ani de la tragedie, Hugo participă la o ședință de spiritism alături de mai mulți prieteni. A fost un șoc pentru cei prezenți în momentul în care Leopoldine, fiica sa, și-a făcut apariția. La scurt timp, Hugo avea să scrie, morții sunt invizibili, ei nu au murit.

Ședințe de spiritism

Arthur Conan Doyle, discuta în timpul ședințelor de spiritism cu fiul său, mort la o vârstă fragedă, dar și cu fratele său decedat ca urmare a unui accident. Cei care au participat la ședințele de spiritism au declarat că vocea fiului lui Doyle era reală și că cei doi purtau discuții despre ce va avea să se întâmple în viitorul apropiat.

Edgar Cayce, medium, a purtat numeroase discuții cu spiritele unor personalități care îl puneau în gardă cu privire la evenimentele care se vor produce. La 70 de ani de la moartea sa, previziunile sale cu privire la piramidele egiptene și zona numită Triunghiul Bermudelor s-au adeverit.

Niciun comentariu:
Write comentarii

Incredibil.Online

Articole noi

Recent Posts Widget

Recomandate