Incredibil.Online


ȘOCANTELE profeții ale Babei Vanga ! E APOCALIPSA !


Baba Vanga a fost una dintre cele mai mari clarvăzătoare din Europa. Ea a realizat numeroase profeții despre viitor, care mai devreme sau mai târziu, s-au îndeplinit întocmai. 

FIREȘTE !
 
Baba Vanga a fost o clarvăzătoare oarbă, de origine bulgărească. Încă din copilăria sa, aceasta a avut o legătură extrem de strânsă cu forțele nevăzute din alte lumi. Această legătură i-a permis să vadă numeroase lucruri despre viitor, la fel cum o putea face și Nostradamus sau alt profeți celebri.

BABA VANGA N-A MURIT ! 
 
Cele mai importante profeții realizate de Vanga au fost: dezmembrarea Uniunii Sovietice, dezastrul de la Cernobîl, data morții lui Stalin, scufundarea submarinului rus Kursk, atacurile din 11 septembrie, victoria lui Topalov în lume turneul de șah, tensiunile lumii cu Coreea de Nord și necazurile unui student cu autism la Universiti Putra Malaezia.

RUSIA VA DOMINA LUMEA CU BOMBA

Un dintre cele mai interesante profeții ale Babei Vanga se referă la Rusia. Profeția a fost realizată în 1997 și susține că Rusia va deveni cea mai mare forță din lume. Aceasta națiune va detrona SUA sau oricare altă țară și va prelua conducerea lumii.



„Toți se vor dezgheța, și se vor topi, doar una va rămâne neatinsă – slava lui Vladimir, gloria Rusiei. Nimeni nu poate opri Rusia. Totul se va îndepărta de ea și va deveni domnul lumii „, scria Baba Vanga,

Pe Volga va curge VOTCĂ !
 
Această profeție se referă la gloria pe care Vladimir Putin o va impune în lume. Această glorie se va răsfrânge asupra Rusiei.


MUSULMANII VOR INVADA EUROPA CU TURBANUL.

Profetul a făcut, de asemenea, o avertizare profetică despre o invazie a Europei de către extremiștii musulmani .


O EPOCĂ DE AUR
O nouă sursă de energie va fi creată sau descoperită, iar foamea globală va începe să fie eradicată între 2025 și 2028. Va fi lansată o navă spațială cu echipaj pentru Venus. Din 2033 până în 204 gheață de la poli se va topi, determinând creșterea nivelului oceanelor.



SFARSITUL LUMII VA FI TRIST

În anul 3797, totul de pe Terra va înceta să existe. Cu toate acestea, oamenii vor fi suficient de avansați pentru a se muta într-un nou sistem stelar.

Niciun comentariu:
Write comentarii

Incredibil.Online

Articole noi

Recent Posts Widget

Recomandate