Incredibil.Online


CUTREMURATOR ! Viata a venit de pe SIRIUS ! Sau cainii ? Poate amfibienii ? Mister !

SIRIUS SAU STEAUA CÂINELUI A FASCINAT OMENIREA DIN CELE MAI VECHI TIMPURI. ÎN JURUL EI S-AU ȚESUT MULTE LEGENDE, CARE MAI DE CARE MAI MISTERIOASE.

Sirius este simbolul ocultismului. Ce o face atât de specială? Poate faptul că este cea mai strălucitoare stea sau poate cu totul altceva.

Sirius este de 20 de ori mai strălucitoare decât Soarele și de două ori mai mare. Artefactele vechilor civilizații demonstrează importanța sa în mitologie, ocultism și astrologie.

Sirius este considerată soarele din spatele soarelui. Dacă Soarele întreține viața fizică, Sirius este considerată că întreține și conservă viața spirituală.

Sirius este considerată leagănul marilor învățăminte ale umanității. În Egiptul antic, Sirius era asociată zeiței materne, Isis.
Toth Hermes, cel mai mare învățat al lumii, era asociat cu Sirius. Calendarul egiptean se baza pe răsăritul helial al lui Sirius, adică apariția pe bolta cerească exact în zori, înaintea inundațiilor anuale ale Nilului.

Apariția lui Sirius pe cer era celebrată prin sărbători. Steaua Câinelui anunța venirea caniculei. Canis în latină înseamnă câine. De aici termenul de caniculă.

Marea Piramidă din Gizeh a fost construită în strânsă legătură cu poziția lui Sirius. Marea Cameră a Reginei este aliniată cu Sirius, iar Marea Cameră a Regelui cu Orion. Multe civilizații au asociat Sirius unui personaj care semăna cu un câine.



În anul 1971, Robert Temple, scriitor american, a publicat o care controversată care se numește Misterul lui Sirius. Un vechi trib african din Mali are cunoștințe surprinzătoare despre această stea. Este vorba despre Dogoni care aveau cunoștințe despre natura binară a lui Sirius, cu mult înainte ca lumea științifică să descopere acest lucru.

Sirius este compusă din două stele, Sirius A și Sirius B. Temple susținea că Dogonii au conexiuni directe cu Sirius. Dogonii susțin că umanitatea este născută din Nommo, o rasă de amfibieni care au trăit pe o planetă din imediata apropiere a lui Sirius. Amfibienii au ajuns pe Pământ cu ajutorul unei nave spațiale care scotea foc și tunete.

Dogonii, la fel ca și egiptenii, sumerienii, babilonienii, cred că marile învățăminte au venit din cer. Marele învățat este cunoscut sub numele de Toth, Hermes sau Enoch.

În tradiția ocultă se spune că Toth-Hermes a făcut din atlanţi, prin învățăturile sale, un popor de excepție. Supraviețuitorii au plecat cu ajutorul vaselor spre diferite colțuri ale lumii, unde au pus bazele unor civilizații importante.

În vechile texte, Toth Hermes este prezentat ca fiind învățatul care cunoștea tainele misterelor. Societățile secrete moderne au un adevărat cult pentru Sirius și Toth Hermes.

În tarot, a 17-a carte se numește Steaua și reprezintă o tânără îngenuncheată, cu un picior în apă și unul pe pământ. Ea are două urne și varsă un conținut pe pământ și celălalt în apă. Corpul tinerei sugerează o formă asemănătoare cu svastica. În spatele tinerei sunt 8 stele, dintre care una este foarte strălucitoare.

Pentru masoni, Sirius are o importanță capitală, este sursa puterii divine, fiind prezent în toate lojele masonice. Ochiul, simbolul masonic, este înconjurat de lumina lui Sirius.

Ne punem întrebarea de ce a fost și este atât de importantă Sirius pentru diverse civilizații și organizații secrete?  Există o legătură între Sirius și Pământ, între noi și amfibienii Nommo?

Niciun comentariu:
Write comentarii

Incredibil.Online

Articole noi

Recent Posts Widget

Recomandate