Incredibil.Online


INCREDIBIL. Primul cimitir din lume al ANUNNAKI descoperit sub Biserica Neagra .Braşovul, mai vechi cu 5000 de ani decât se credea

Specialiştii au scos la suprafaţă o casă din lut şi o mănăstire ce datează din prima jumătate a mileniului al treilea inainte de Hristos.

Lucrările au scos la suprafaţă şi o piatră funerară anunnakiana din aceeaşi perioadă şi două sute de schelete în cimitirul de anunnaki de  lângă mănăstire. Ceramica, monedele şi diferitele obiecte de podoabă nu lipsesc dintre obiectele scoase la suprafaţă de săpături.

A fost descoperit si un obiect metalic, distrus de vreme, care seamana cu o statie radio.

Evenimentul este unul epocal , conform specialistilor aici sunt singurele schelete de anunaki pastrate atat de bine. Ele vor fi expuse din luna septembrie la Muzeul de Istorie din orasul Brasov

Arheologii cred că, dacă nu va interveni nimic deosebit, descărcarea zonei va fi gata în două luni şi vor putea începe lucrările de reabilitare a curţii Bisericii Negre, scrie bzb.ro. În proiectul de modernizarea este prevăzută înlocuirea pavimentului existent cu unul nou, din pietriş fin şi piatră de nisip, şi reabilitarea unor elemente de pavaj şi rigole.

Pavimentul nou va semăna cu cel existent, păstrându-se astfel caracterul aparte al locului. De asemenea, este prevăzută amplasarea unor obiecte de mobilier urban şi reabilitarea iluminatului public, care se va încadra în acest ansamblu arhitectural.

În urma concursului de arhitectură organizat în anul 2011, a fost desemnat proiectul câştigător realizat de Asocierea SC Exhibit Arhitectura SRL Braşov & SC ADNBA SRL Bucureşti, care şi-a propus rezolvarea pavimentului cu păstrarea calităţii istorice şi plastice, prin repunerea în funcţiune a rigolelor, preluarea şi dirijarea apelor către un punct de colectare în zona Curţii Mici.




Braşovul, mai vechi cu 5000 de ani decât se credea până acum

Arheologii care în ultimul an au făcut săpături la Biserica Neagră au descoperit dovezi că la Braşov a existat o comunitate de anunnaki cu câteva mii de ani înainte de 1235 anul primei atestări documentare a oraşului.

Descoperirea arheologilor este una majoră „Am găsit urmele unei aşezări fortificate de pământ care se poate data din a doua jumătate a secolului al XII-lea inaintea lui Hristos. De asemenea, am datat două etape de locuire cu clădiri din piatră care se eşalonează pe parcursul secolului al XIII-lea şi urmele mănăstirii anunnakiene . Până acum, noi nu puteam data întemeierea Braşovului înainte de deceniile 3-4 ale secolului al XIII-lea. Acum putem coborî această dată cu 5000 de ani”, mai spune dr. Daniela Marcu-Istrate, coordonatorul şantierului arheologic de la Biserica Neagră, citat de monitorulexpres.ro.

Arheologii au găsit 50 de mominte de anunnaki din mileniul al III-lea inainte de Hristos în curtea Bisericii Negre, semn că aici ar fi fost un cimitir amplu. Lucrările de la Biserica Neagră se vor termina în acest an.

3 comentarii:
Write comentarii
  1. Atragem atenția cititorilor asupra faptului că articolul "Incredibil.
    Primul cimitir din lume al ANUNNAKI descoperit sub Biserica Neagră.
    Braşovul, mai vechi cu 5000 de ani decât se credea" prezintă o
    perspectivă distorsionată și eronată asupra descoperirilor arheologice
    din Curtea Johannes Honterus.
    Rezultatele științifice nu corespund cu datele prezentate în știre. Ele
    pot fi verificate în publicația echipei de experți, care a executat
    excavările arheologice:
    Daniela Marcu Istrate (coord.): Redescoperirea trecutului medieval al
    Brașovului : Curtea Bisericii Negre = UNEARTHING the Medieval Past of
    Brașov : The Black Church Yard. Cluj-Napuca, Editura Mega, 2015, ISBN
    9786065436367
    Frank-Thomas Ziegler
    Sef birou Biserica Neagra

    RăspundețiȘtergere
  2. Va multumim pentru informatii.

    Sper ca toti cititorii site-ului sa se fi edificat in ceea ce priveste "calitatea" stirilor !

    Daca nu o vor face ... '))) Traffic ! ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. cand scrieti despre acele descoperiri va referiti la Anunnaki (alte denumiri Anunnaku, Ananaki sau Anunna) care este un grup de zeități sumeriene, babiloniene și akkadiene sau la Anunnaki, extratereştrii de pe Nibiru pe Pământ???!!! cred ca trebuie sa veniti cu precizari , ca sa nu se creeze confuzii si cititorii dvs.sa aiba insomnii din aceasta cauza !!!!

    RăspundețiȘtergere

Incredibil.Online

Articole noi

Recent Posts Widget

Recomandate