Incredibil.Online


Marea pacaleala din spatele "Incalzirii Globale"

Încălzirea globală, adevăr sau conspirație? Un grup de hackeri au au descoperit date ştiinţifice trucate care ascund „răcirea globală”

Despre încălzirea globală s-au scris mii de pagini și s-au investit sute de milioane de euro în cercetare. Oamenii de pe întreg globul resimte schimbarea climatică, dar nu toți sunt de acord că Terra se încălzește,s crie WashingtonPost.

Să fie doar o conspirație?

Un grup de climato-sceptici încearcă să dovedească, însă, faptul că încălzirea globală este o doar conspiraţie, acuzând că este ascuns adevăratul fenomen cu care se confruntă Terra – răcirea globală.

Aceștia susțin că au intrat în posesia unor documente care arată că Pământul nu se va confrunta cu creștere a temperaturii, din contră. Ei spun că temperatura medie nu a mai crescut din 1960.



Documentele sunt vechi și de 10 ani și aparțin Universității East Anglia. Hackerii au spart căsuțele de email și alte conturi și au sustras 160 de MB de rapoarte care artă cum este manipulată populația.

Principalii actanţi în trucarea acestor date ar fi profesorul Phil Jones, director al departamentului de cercetare climatică din cadrul Universităţii East Anglia şi profesorul Michael E. Mann de la Universitatea de Stat din Pennsylvania,  un important om de ştiinţă în domeniul cercetărilor climatice, informează The Washington Times.

Mesajele electronice conţin discuţii despre modul în care pot fi combătute argumentele scepticilor pe problema încălzirii globale. Mai mult, în documente apar conversaţii ale cercetătorilor privind posibile metode de manipulare, prin care să convingă opinia publică de faptul că aceste schimbări climatice sunt mai grave decat arată în realitate.

Niciun comentariu:
Write comentarii

Incredibil.Online

Articole noi

Recent Posts Widget

Recomandate