Incredibil.Online


Specia extraterestră care ne vizitează provine de pe o planetă eterică care se întrepătrunde cu Terra. Intrepătrunderea are loc intre 21-22 P.M., o ora pauza si iar întrepătrundere intre 23-24. Apoi somn.


Există numeroase ipoteze cu privire la extratereștrii, dar în mod oficial nu se cunoaște nimic concret. Cert este că prezența lor pe Terra este una mai mult decât obscură și de-a lungul timpului, chiar dacă aceștia și-au făcut simțită prezența într-un fel sau altul, nimeni nu a aflat de unde provin și care este scopul lor.

Guvernele și agențiile specializate din întreaga lume cunosc mai multe detalii cu privire la OZN-uri, dar de cele mai multe ori, din motive subiective, aceste informații nu sunt făcute publice. Chiar și în aceste condiții, mai există anumite scăpări și putem spune că informațiile sunt de-a dreptul incredibile.

Un raport, care poartă marca FBI, a fost făcut public recent în SUA și prezintă anumite detalii incredibile cu privire la misterioasele OZN-uri și posesorii acestora:

1.Cea mai mare parte a OZN-urilor transportă ființe extraterestre, dar există și OZN-uri de recunoaștere, care sunt comandate de la distanță.

2.Misiunea lor este una pașnică. Extratereștri încearcă să găsească o soluție pentru evoluția acestei planete. Oare reușesc?

3.Acești vizitatori arată exact la fel ca oamenii, doar că sunt mult mai înalți decât noi.



4.Ei nu au legătură cu Terra și provin de pe propria lor planetă.

5.OZN-urile folosesc un tip de energie radiantă, care pare să provină dintr-un alt univers.

6.Ei nu provin de pe orice fel de planetă, ci de pe una eterică, care în mod ciudat se întrepătrunde cu Terra și nu este vizibilă ochiului uman.

7.Organismele extratereștrilor, cât și aparatele de zbor ale acestora se materializează în clipa în care ating o anumită viteză.

8.Regiunea din care provin se numește Lakás sau Talas.

Acest document este unul fascinant și face oarecum lumină cu privire la OZN-urile care apar uneori pe cer. În mod concret, putem concluziona că aceste ființe extraterestre provin dintr-o altă lume sau un univers paralele cu al nostru și acesta ar fi principalul motiv pentru care nu îi vedem întotdeauna și probabil că doar atunci când vom stabili un contact real cu aceștia vom afla mai multe informații.

Niciun comentariu:
Write comentarii

Incredibil.Online

Articole noi

Recent Posts Widget

Recomandate