Incredibil.Online


SOCANT ! Dupa PONTA si Traian Băsescu dezvăluie un PLAN MURDAR ! MIZERIE peste tot !


Dupa ce Victor Ponta l-a acuzat pe presedintele Johannis ca vrea sa rupa Romania cu ajutorul fortelor straine, iata ca si fostul presedinte Basescu pedaleaza pe aceeasi tema a agenturilor straine care vor sa ingenucheze tara.

Sa fie o simpla coincidenta ?

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, a declarat în direct la B1 TV, în emisiunea moderată de Silviu Mănăstire, că România este slăbită pentru a fi pusă pe ”tava cuiva”. Întrebat a cui este acea ”tavă”, fostul șef de stat a declarat că nu știe încă.



”Vă repet, ca om care înțelege ce se întâmplă, avem niște ticăloși, care au ca obiectiv slăbirea internă a României, să o pună pe tavă cuiva. Obiectivul este distrugerea elitelor politice și economice. Toți ticăloșii au trecut la altfel de acuzări. (...) 

LEGUMELE STRAINE SUNT PLINE DE PESTICIDE !

România se îndreaptă către o mare păcăleală. Sunt țări care sunt pe picioarele lor și țări legumă. Cineva lucrează ca România să fie legumă. Eu nu zic că printre politicieni nu sunt ticăloși. Îngroparea politicului, așa cum se face sistematic, vă rog să mă credeți că nu are nimic comun cu democrația. Ceea ce face Cioloș este una dintre marile ticăloșii de după 1989. Iar teoria cu tineri care ne spun că ne trebuie administratori nu politicieni va îngropa țara”, acuză Traian Băsescu.

În cadrul aceleiași discuții, fostul președinte al României a declarat că nu o să tacă în fața celor care vor să ”îngenuncheze” țara.

EU CAND VREAU SA FLUIER, FLUIER !


”Va veni și ziua în care o să judecăm în mod real probele. Peste 5 ani, așa cum se deschid dosarele ”Mineriadei”, se vor deschide și dosarele anilor 2015 și 2016”, adaugă Traian Băsescu.


Niciun comentariu:
Write comentarii

Incredibil.Online

Articole noi

Recent Posts Widget

Recomandate