Incredibil.Online


SOCANT ! O stranie maladie a cuprins Judetul Constanta, barbatii isi introduc diverse obiecte in anus !


Un tanar din Cernavoda, dornic de senzatii tari, a ajuns la spital cu un spray infipt in... fund.

Barbatul, de 32 de ani, a sustinut la spital ca nu stie exact cum s-a intamplat patania, fiind beat in momentul in care, vrand sa experimenteze senzatii noi, si-a introdus un tub de deodorant in zona dorsala, informeaza Pro Tv.

Initial, tanarul nu a indraznit sa mearga la spital insa, cum durerile deveneau din ce in ce mai mari, a sunat la Salvare. Medicii s-au chinuit mai bine de trei ore sa scoata tubul de aproximativ 15 cm din intestinul gros al tanarului.

Totusi, echipa medicala care a intervenit nu s-a aratat foarte mirata, numai in Constanta ajungand, anul trecut, patru pacienti aflati intr-o situatie similara !!!

Insa nu doar romanii sunt afectati de maladia ce pare ca a cuprins judetul de la malul marii !



Un marinar olandez, dornic de senzatii tari. Tanarul a ajuns la Spitalul Judetean de Urgenta din Constanta cu un vibrator infipt in anus, dupa ce incercase sa se autosatisfaca.

Barbatul a ajuns la urgente dupa ce nu a mai putut sa-si scoata vibratorul, introdus prea adanc in anus si s-a vazut nevoit sa apeleze la ajutorul medicilor.
Ghinion, insa: problema sa nu a putut fi rezolvata imediat, salile de operatii fiind ocupate cu victimele accidentelor rutiere produse in ultimele ore, dar si cu alti pacienti programati din timp pentru operatii. 

Pacientul a refuzat sa explice cum de a ajuns in aceasta postura, spunand ca povestea sa "este personala”.

Examenul radiologic efectuat a aratat ca vibratorul are o dimensiune de aprox. 11 cm si o circumferinta de circa 4 cm. Vanzatorii magazinelor care au spre comercializare diferite "jucarii” erotice ii sfatuiesc pe cei care prefera placeri suplimentare sa utilizeze corect obiectele.

Niciun comentariu:
Write comentarii

Incredibil.Online

Articole noi

Recent Posts Widget

Recomandate