Incredibil.Online


INCREDIBIL ! OZN gigant filmat pe cerul din Japonia (VIDEO)




Un material filmat recent și încărcat pe Youtube arata cum cerul nipon a fost brăzdat, zilele trecute, de un OZN imens.

Obiectul misterios, care emana o lumină verde puternică a fost văzut de mii de oameni pe cerul orașului japonez Niigata, luni dimineață.

OZN-ul a creat panică și stupoare printre oameni. Evenimentul a fost filmat și a fost difuzat la postul local de televiziune. După cum se poate vedea în materialul alăturat este vorba despre un OZN de dimensiuni foarte mari, care zboară cu o viteză impresionantă.



Lumina verzuie a acestuia a stârnit controverse în rândul pasionaților de OZN-uri. Scot C Waring, un ufolog american, susține că OZN-ul în cauză a mascat sau a deturnat un meteorit care se îndrepta cu viteză spre Terra.
Acest scenariu a mai fost văzut cu câțiva ani în urmă, în Rusia, când o farfurie zburătoare a nimicit un meteorit, care urma să intre în coliziune cu Terra.

Cu toate acestea, teoria ufologului american nu se poate confirma pentru că în imaginile filmate nu se vede niciun meteorit.


Pe de cealaltă parte, există voci care susțin că lumina verde nu este altceva decât un alt deșeu spațial care a intrat în atmosfera planetei.


Dar și această teorie este greu de probat în condițiile în care obiectul misterios se deplasează cu o viteză fantastic de mare, la care se adaugă mărimea sa impresionantă.




Niciun comentariu:
Write comentarii

Incredibil.Online

Articole noi

Recent Posts Widget

Recomandate