Incredibil.Online


SOCANT ! Omul nu s-a nascut pe TERRA , a fost TELEPORTAT aici !!!





 
Dr. Ellis Silver, un renumit specialist american, a găsit numeroase dovezi științifice care indică foarte clar că omul nu s-a născut pe Terra.

Mai mult de atât, această teorie sugerează că omul modern nu a evoluat niciodată aici, așa cum au făcut-o animalele, ci cu totul în altă parte și mai apoi a fost adus și integrat pe această planetă.


 
Această carte este de-a dreptul fascinantă și revoluționează din temelii teoria darwinistă. Totul pornește de la faptul că omul pare desprins din această realitate și încă îi este extrem de greu să se adapteze la mediul ostil de pe Terra.

Animalele care au evoluat aici de zeci de mii de ani sunt adaptate perfect la ecosistem, în timp ce omul întâmpină dificultăți precum frigul, căldura sau chiar gravitația.

Dr. Silver susține că sunt numeroși oamenii care suferă de dureri de spate. Acestea sunt cauzate de gravitația planetei. În acest sens, specialistul este de părere că omul, inițial, a fost creat pe o altă planetă, cu o gravitație mai mică, și mai apoi a fost adus pe Terra. Motivul? Este încă necunoscut.

Un alt fapt interesant, susținut de specialistul american, este că omul nu a fost proiectat pentru a fi expus la soare pentru o perioadă îndelungată fără ca problemele să intervină.

Ceasul intern uman este setat pentru o zi de 25 de ore sau chiar mai mult. Pe Terra, ziua are 24 de ore și acesta este un motiv pentru care există numeroase dezechilibre în organismul uman.

Și atunci de unde venim? Dr. Silver ne informează că omul de neanderthal a existat inițial pe Terra, pentru ca într-o zi acesta a fost încrucișat cu o altă specie. Ingineria genetică nu a ieșit perfect și omul modern a apărut, dar cu foarte multe lipsuri.




Se mai spune că această încrucişare genetică s-a realizat cu o specie extraterestră, cel mai probabil venită din Alpha Centauri, unul dintre cele mai apropiate sisteme solare de Terra.

Un alt fapt interesat sugerat de specialistul american este că numeroși oameni simt că nu aparțin acestei planete și casa lor este cu totul în altă parte.

Concluzia este una fantastică, omul nu a evoluat din aceeași tulpină a vieții de pe Terra, ci a fost adus aici din anumite motive și probabil pentru a-și găsi propria dezvoltare.

Niciun comentariu:
Write comentarii

Incredibil.Online

Articole noi

Recent Posts Widget

Recomandate