Incredibil.Online


INCREDIBIL ! O fetita de 12 ani plange cu lacrimi de piatra (Video)


Un caz incredibil a uimit lumea medicala din Yemen. Tanara Saadiya Saleh, in varsta de 12 ani, a inceput sa planga cu lacrimi de piatra, determinandu-i pe unii localnici sa o considere posedata.

Fara a suferi de vreo boala cunoscuta, pleoapele fetitei Saadiya Saleh, care locuieste intr-un mic sat din Yemen, au inceput sa produca mici pietre dure, care, impinse in mod natural in fata globilor oculari, cad apoi asemeni lacrimilor pe obraji, arata Daily Mail.



Un post de televiziune yemenit a postat o inregistrare a fenomenului bizar pe You Tube, imaginile infatisand-o pe fetita intinsa pe un pat de spital, inconjurata de medici si rude. Unul dintre cei prezenti se ocupa chiar de colectarea pietrelor produse de ochii copilei, o cutie mica umplandu-se in doar cateva ore.

Cazul greu de explicat chiar si pentru medici a produs panica in satul fetitei, cei mai multi localnici considerand ca micuta este fie cuprinsa de o vraja, fie posedata. Altii, insa, se tem ca acesta ar putea fi inceputul unei epidemii periculoase.




Niciun comentariu:
Write comentarii

Incredibil.Online

Articole noi

Recent Posts Widget

Recomandate