Incredibil.Online


PARANORMAL ! Barca din Antarctica ce calatoreste printre lumi


Insula Bouvet  este o insulă subantarctică de origine vulcanică, nelocuită permanent, situată în Oceanul Atlantic de Sud, la sud-vest de Capul Bunei Speranțe din Africa de Sud . Este o dependență a Norvegiei, fiind plasată la nord de limita de aplicabilitate a Tratatului Antarctic
 
Această insulă a devenit cunoscută în urma unui eveniment misterios, care nu a putut fi niciodată elucidat.
 
La începutul anilor ’60, oamenii de știință au început să cerceteze insula în vederea înființării unei baze maritime. Atunci fusese prima dată când un om pusese piciorul pe această insulă, sau cel puțin așa s-a crezut.

Insula este practic un iad pentru om, condițiile de viață sunt imposibile și doar animale precum focile, pinguinii sau pescărușii pot supraviețui aici.


Totuși, în momentul în care insula a fost cercetată bucată cu bucată, o ambarcațiune misterioasă a fost descoperită. Această descoperire i-a uimit pe toți. Barca părea să fie ancorată acolo de ceva vreme. La bordul ei nu exista nicio urmă de pasageri, ca și cum fusese abandonată sau ancorată la mal pentru ca ulterior cineva să revină și să plece de pe insula ostilă.



Prezența ei în zonă era cu atât mai bizară cu cât nicio rută comercială nu trece prin apropierea acestei insule izolate.

S-au efectuat numeroase cercetări dar nu s-a putut determina cui putea să aparțină acea ambarcațiune misterioasă și unde dispăruse echipajul.


Specialiștii au părăsit insula pentru a aduce cele necesare în vederea ridicării acelei ambarcațiuni misterioase. Când s-au întors, după câteva săptămâni, barca misterioasă nu mai era la locul ei. Dispăruse ca prin minune și nimeni nu și-a explicat cum a fost posibil.

Barca de pe Insula Bouvet va rămâne pentru totdeauna un mister pe care nimeni, niciodată, nu îl va putea dezlega!

Niciun comentariu:
Write comentarii

Incredibil.Online

Articole noi

Recent Posts Widget

Recomandate