Incredibil.Online


SECRETELE astrogramei in functie de PLANETA dominanta !


Fiecare dintre noi avem o astrogramă determinată de momentul nașterii și de poziția planetelor, a Lunii, a Soarelui. În astrologie, planetele sunt împărțite în două categorii, planete personale și transpersonale.

Planetele personale sunt Soarele, Luna, Marte, Venus și Mercur. Acestea sunt considerate planete rapide, întrucât le ia puțin timp să străbată cerul. Pe măsură ce intrăm în alt semn zodiacal, planetele își schimbă influența asupra noastră.

Planetele transpersonale parcurg cercul zodiacal între 12 și 249 de ani. Acestea au o influență mai mică asupra personalității noastre. Din această categorie fac parte Uranus, Pluto și Neptun.

Soarele nu este o planetă propriu-zisă, dar are o însemnătate deosebită în astrologie. Semnul zodiacal este dat de poziția Soarelui într-o anumită constelație, în momentul nașterii. Soarele va determina identitatea, personalitatea, autoritatea, spiritul de lider.


Soarele reprezintă tatăl și este simbolul masculinității. În horoscopul unei femei el reprezintă partenerul de care aceasta va fi atrasă. Soarele guvernează zodia Leului, conferindu-i acesteia autoritate, încredere, voință, rezistență, loialitate, curaj. Soarele influențează și celelalte zodii de foc în ceea ce privește sănătatea, vitalitatea.



Soarele are o mare influență asupra inimii, coloanei vertebrale, ochiului drept al bărbatului și ochiului stâng al femeii.

Luna este cel mai rapid corp ceresc care străbate cercul zodiacal în 28 de zile. Petrece două zile și jumătate în fiecare semn zodiacal. Energia lunară guvernează emoțiile, starea de spirit, tot ceea ce ține de lichide.


Luna este simbolul energiei feminine, reprezintă femeia din horoscopul unui bărbat, fertilitatea și copiii.

Astronomii-au-descoperit-un-obiect-plutind-liber-la-150-de-ani-lumina-de-Pamant Secretele astrologiei! Soarele și Luna

Perioada de 28 de zile coincide cu ciclul menstrual al femeii. Etapele de creștere și descreștere semnifică concepția, sarcina și nașterea.

Niciun comentariu:
Write comentarii

Incredibil.Online

Articole noi

Recent Posts Widget

Recomandate