Tot mai mulți cercetători susțin teoria conform căreia pe Pământ a existat o civilizație primordială. O civilizație dezvoltată care a ocupat un areal vast de la Egipt, India, America de Sud.
Cercetătorul Charles Berlitz susținea că a existat un al 8-lea continet, leagănul civilizației primordiale. Civilizația megalitică din Malta are asemănări izbitoare cu civilizațiile mayașe sau aztece. Piramidele din Egipt, Europa, America de Sud au fost construite după aceleași tehnici.
Toate construcțiile megalitice erau închinate unui zeu, unei singure religii, cea care venera soarele.
Este greu să acceptăm teoria conform căreia a existat o civiliație primordială care popula misteriosul continent Mu din mijlocul oceanului Pacific, după tot ceea ce am studiat în școli. După catastrofa care a distrus continentul, supraviețuitorii au migrat în diverse colțuri ale lumii ducând cu ei cunoștințele și tehnologia.
Numai acceptând această teorie putem explica similitudinile dintre civilizațiile din diverse colțuri ale lumii. Civilizația Mu reușise să stăpânească câmpul magnetic al Pământului. Lemurienii, locuitorii acestui continent, cunoșteau tainele cristalelor, proprietățile magnetice ale materiei, puteau crea câmpuri de inducție pe care le numeau Mana. După acest apogeu a urmat dezastrul.
În anul 1927, John Marchall, cercetător, scria, toată vechea cultură a Indiei seamănă izbitor de mult cu cea a Mesopotamiei și a Egiptului. Există vestigii arheologice care atestă existența continentului Mu. Ne referim la statuile din Insula Paștelui, ruinile ciclopice de la Ponape.
Există și o altă variantă referitor la disparița continentului Mu. Un cataclism astronomic antediluvian ar fi smuls cea mai mare parte a continentului. Masa violent smulsă s-ar fi adunat în spațiu într-o masă circulară din care s-a format Luna.
Niciun comentariu:
Write comentarii