Incredibil.Online


ŞOCANT ! Primii pe Lună au fost RUŞII ! (VIDEO)


Cosmonauții ruși au fost primii oameni care au ajuns pe Lună. Această teorie șocantă s-a născut în urma unor imagini, publicate pe Youtube, care îi arată pe ruși cum explorează Luna, cu mult înaintea lui Neil Armstrong.

Este vorba despre o filmare misterioasă, care a apărut pe canalul de Youtube, intitulat The Unknown. Imaginile sunt de-a dreptul șocante și conform celor care le-au publicat este vorba despre o navă rusească, care aselenizează. Din ea coboară astronauții ruși, care înfig în solul Lunii un steag sovietic.



Acest film este contestat din toate direcțiile pentru că se cunoaște foarte bine cursa de cucerire a spațiului pe care SUA a dus-o cu URSS la jumătatea secolului trecut. Conform datelor oficiale, primii oameni care au pășit pe Lună au fost cosmonauții americani, Neil Armstrong și Buzz Aldrin.

Adevărul este că și fosta URSS a avut numeroase încercări de a ajunge pe Lună. Ciudat este faptul că cele mai multe dintre misiuni au eșuat și au murit numeroși astronauți ruși. Aceste urme au fost șterse pentru ca eșecul să nu fie recunoscut la nivel mondial.

Filmarea în cauză a stârnit numeroase controverse și semne de întrebare. Nick Pope, un renumit ufologist american, a declarat pentru Daily Star Online că ”dacă sovieticii ar fi ajuns primii pe Lună, știrea ar fi fost aflată de lumea întreagă, chiar dacă cosmonautul ar fi murit pe acolo”.

Cu toate acestea, este posibil ca numeroase misiuni sovietice să nu fi fost făcute public pentru că numeroși astronauți nu au mai reușit să se întoarcă pe Terra.

Mai mult de atât, numeroase voci din SUA susțin că filmarea este un fals grosolan și s-au folosit imagini din misiunile Apollo. În același timp, se vehiculează și ideea că atunci când americanii au ajuns pe Lună au descoperit numeroși astronauți sovietici morți. NASA a păstrat secretul și mai mult de atât a încercat să ascundă aceste urme.

Chiar cu câteva ore înainte ca Armstrong să atingă cu piciorul Luna, o navă rusească fără pilot s-a prăbușit și a explodat pe Lună. Acest fapt a fost șocant pentru astronauții americani.



Niciun comentariu:
Write comentarii

Incredibil.Online

Articole noi

Recent Posts Widget

Recomandate