Earth, Home


ŞOCANT ! Cireada de vaci MAIDANEZE din Lupeni face VICTIME !


Cireada de vaci maidaneze din Lupeni a făcut prima victimă. O tânără a reclamat că animalele lăsate să cutreiere străzile municipiului şi să se hrănească din containerele de gunoi i-au devastat autoturismul. 

 O tânără din Lupeni susţine că o cireadă de vaci care se plimbă nestingherită pe străzile municipiului din Valea Jiului a distrus maşina în care se afla. Zeci de localnici au reclamat în ultimele luni problemele cauzate de „vacile maidaneze”. „Pe o stradă din centrul Lupeniului, au ieşit în faţa noastră, dintre maşinile parcate, vestitele vaci care se plimbă pe unde vor ele. Pentru vacile acestea care pun în pericol vieţile oameniilor nu mai luaţi măsuri? Aseară puteam muri şi eu şi fratele meu cand o vacă a venit spre noi cu coarnele în parbriz şi a deteriorat jumătate de maşina. Dacă ne trezeam cu ea peste noi în maşină. Asta aşteptaţi? Nouă cine ne plăteşte  pagubele acum?”, a fost reclamaţia pe care Gabriela, o tânără din Lupeni, a adresat-o primăriei. 

Aceasta a publicat câteva imagini cu cireada de vaci de pe stradă şi cu maşina avariată. Nu a depus însă plângere la Poliţie, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara. 

„Au fost făcute mai multe informări către autorităţile locale din Lupeni, pentru a lua măsuri conform competenţelor stabilite prin lege, iar posesorii acestor animale au fost amendaţi, pentru că au lăsat nesupravegheate animalele, pe carosabil”, a informat Bogdan Niu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara. Cireada de vaci, abandonată de proprietarul lor, umblă în voie pe bulevardele municipiului din Valea Jiului de mai multe luni. 

Animalele se hrănesc cu resturile menajere din containerele de gunoi din cartiere şi mugesc noaptea din cauza lipsei hranei. Lipsite de îngrijire şi lăsate în voia sorţii de proprietar, au stârnit revolta localnicilor.Niciun comentariu:
Write comentarii

Earth, Home

Articole noi

Recent Posts Widget

Cele mai citite in ultima luna

Descoperă România Misterioasă