Incredibil.Online


ȘOCANT ! Tatoiu se DEZLĂNȚUIE ! Vine APOCALIPSA !


Dupa ce a participat la slujba de Inviere, in timpul careia s-au stins lumanarile, Monica Tatoiu e convinsa ca vine sfarsitul Lumii.

 
Dupa slujba de Inviere, la care a asistat la o biserica din Bucuresti, Monica Tatoiu e convinsa ca vine Apocalipsa. „In Noaptea de Inviere, la biserica unde am fost, s-au stins toate lumanarile preotilor. Oare ce vine?”, a postat Tatoiu, care a sugerat ca sfarsitul Lumii este iminent, semnul fiind prea evident pentru a nu fi interpretat astfel.


 
Monica Tatoiu e convinsa ca vine Apocalipsa: „Sa ne fereasca Dumnezeu!”
„Cutremur?”, i-a intrebat Tatoiu pe amicii sai. „Se poate! Ei tot ne duc cu zăhărelul ca nu o sa fie acum. Dumnezeu decide unde, când şi de cât… Sa ne fereasca Dumnezeu”, i-au raspuns doua prietene.

Monica Tatoiu e convinsa ca vine Apocalipsa: „Nu am vazut asta niciodata”

Alertata de faptul ca Monica Tatoiu e convinsa ca vine Apocalipsa, o amica a intrebat-o: „Ce vreti sa spuneti?”. „Tocmai ca nu stiu ce sa spun, cum sa interpretez, băusem și vreo 5 vodci.

Nu am vazut asta niciodata”, a raspuns Tatoiu. „Ştim ce vine dar nu trebuie să ne panicăm. În calea soartei nu ne putem pune”, a incheiat discutia o alta amica a Monicai Tatoiu.

Niciun comentariu:
Write comentarii

Incredibil.Online

Articole noi

Recent Posts Widget

Recomandate