Incredibil.Online


INCREDIBIL ! Cine FALSIFICĂ ISTORIA ?


INCREDIBIL !

Istoria este o suită de minciuni asupra cărora noi suntem de acord. 

Această frază aparține lui Napoleon Bonaparte. Pentru cei care sunt pasionați de istorie, această frază nu o să-i surprindă. Istoria umanității are multe nebuloase. Încercările de a le explica au avut un final lamentabil.

Despre egipteni se spune că au trăit cu 3000 de an înainte de Hristos. Oficial, istoria îi prezintă ca fiind constructorii piramidelor, peste 130 la număr.


 
Cum putem explica faptul că în zilele noastre, cei mai buni ingineri, arhitecți sunt incapabili să reproducă piramidele egiptene?

Aceste piramide au rămas intacte după multe cataclisme naturale. Ele au fost construite într-o aliniere perfectă cu astrele, iar Marea Piramidă este un adevărat orologiu cosmic. Tehnologia egiptenilor antici rămâne un mister pe care nici cei mai mari specialiști ai timpurilor moderne nu au reușit s-o descifreze.

Primul Război Mondial, trădări și interese. HUOOOO !

În anul 1961, Benjamin Freedman, un apropiat al președinților Roosvelt și Kennedy, a făcut declarații incendiare cu privire la Primul Război Mondial.

Înainte de declanșarea războiului, Germania era cea mai prosperă țară din Europa, spre nemulțumirea Angliei, Rusiei și a Franței, care îi vor declara război în anul 1914. După doi ani de război, Germania cucerise multe teritorii și era învingătoare în acest război.

În anul 1916, ea propune pace și promite că va ceda teritoriile cucerite. În condiții de normalitate, aliații ar fi trebuit să accepte această propunere. Lucrurile nu au stat așa. În această ecuație intervin sioniștii germani care promit englezilor intervenția americanilor, în schimbul ocupării teritoriilor palestiniene, după terminarea războiului. Englezii au acceptat târgul.

Până în anul 1916, presa americană, care era controlată de sioniști americani, a fost de partea Germaniei. După această înțelegere, presa americană a început un atac furibund asupra Germaniei.
Ce a făcut poporul american? A urmat exemplul presei americane. În consecință, sioniștii germani și-au trădat țara, iar sioniștii americani au manipulat poporul american.

Revoluția sexuală versus familie

Marion Sigaut este istoric și spre deosebire de mulți istorici ea nu vede revoluția sexuală ca o eliberare a femeii, din contră. Femeile au putut să muncească și să le fie impozitată munca, iar în al doilea rând, copiii au fost despărțiți de mame și introduși într-un sistem educațional centralizat.


Cine a creat Al Qaida?

Hilary Clinton a recunoscut într-un interviu că Al Qaida a fost creată în anii 90 de SUA pentru a lupta împotriva Rusiei.

De ce a fost omorât Gaddafi?

A alocat sume enorme de bani pentru a elibera țările africane. Visul său era de a crea Statele Unite ale Africii.

Revoluția tigăilor DE LEMN

S-a scris foarte puțin despre o revoluție pacifistă care a avut loc în Islanda în perioada 2008-2010. Sub presiunea maselor, guvernul a demisionat, băncile au fost naționalizate, iar datoria publică anulată. Presa internațională a scris foarte puțin despre aceste evenimente unice în istorie.

Niciun comentariu:
Write comentarii

Incredibil.Online

Articole noi

Recent Posts Widget

Recomandate