Incredibil.Online


ȘOCANT ! IISUS era șeful de ceată al INGERILOR EXTRAREȘTRI !


Legătura între Iisus cu extratereștrii, nu este una născută în zilele noastre. Încă din cele mai vechi timpuri, au existat numeroși pictori bisericești, care au sugerat această legătură în frescele lor.
 
În Kosovo, în apropierea municipiului Djakovica, se află mănăstirea Datchani. A fost fondată în secolul al XIV-lea, sub domnia lui Ștefan al III-lea. Începând cu anul 1350, interiorul bisericii a fost decorat cu numeroase fresce. Frescele sunt de-a dreptul uimitoare, pentru că prezintă numeroase scene din Vechiul și Noul Testament, din viața lui Ioan Botezătorul, cât și diverse scene religioase.
 
Nu se poate spune cu exactitate cine a pictat această mănăstire, dar este limpede că a dorit să transmită un mesaj clar posterității. Minunea s-a descoperit abia în 1964, când un student vizitează mănăstirea pentru a-i studia picturile, fotografiindu-le cu un aparat foto dotat cu un obiectiv.

Interesant este faptul că până atunci nimeni nu le-a putut vedea în adevărata lor splendoare pentru că se află la o distanță de 15 metri de sol. Pictorul a știu cu exactitate ce face pentru că oamenii din secolul al XIV-lea nu erau pregătiți să afle un adevăr controversat și ciudat.

Frescele, prin fotografierea cu obiectiv au devenit accesibile ochiului omenesc, iar mesajele sunt de-a dreptul uluitoare. Pe frescele superioare sunt înfățișați îngeri care zboară în nave spațiale. Acestea din urmă au forma sateliților din ziua noastră. Se văd două nave, care zboară, una în spatele celeilalte. În interiorul lor se află câte un înger. Cele două nave au formă aerodinamică, motiv pentru care pot fi comparate cu farfuriile zburătoare sau cu OZN-urile. Mai mult de atât, în urma lor se văd undele reactive, care sugerează că ele se deplasează cu o viteză foarte mare.


O serie de îngeri, aflați în aer, au ochii închiși și urechile astupate. Acest aspect sugerează că se tem de viteza de deplasare a navelor și nu ar vrea să fie răniți. De asemeni, se țin de ouă, dovadă ca Iisus le dădea la boașe.



Foarte ciudată este și fresca Răstignirii lui Iisus. Mântuitorul este înfățișat într-un soi de rachetă, care urmează să se ridice la ceruri. Iisus, cu mâna dreaptă, trage cu forță în navă un pământean, ce se află pe Terra pentru a-l lua cu sine în marea călătorie spre ceruri.

Pictorul și mesajul straniu

După cum scriam anterior, aceste fresce nu sunt singurele de acest tip. Există nenumărate locuri atât în lume, cât și în România, unde îngerii sunt în directă legătură cu OZN-urile. Acest tip de mesaj este unul foarte clar, pe care pictorul mănăstirii din Kosovo l-a transmis posterității. Întrebarea este: de unde deținea acel pictor, din anii 1350, asemenea informații? De ce atât Iisus, cât și îngerii, sunt în legătură cu aparatele de zbor de origine extraterestră?

Este posibil ca acesta să fie un adevăr ascuns de Vatican, oamenilor din lumea întreagă? Este posibil ca după cele întâmplate în urmă cu 2000 de ani, adică în momentul crucificării, ca extratereștrii respectivi să evite întâlnirea sau contactul cu oamenii? Aceste întrebări vor rămâne fără răspuns, cel puțin pentru moment.

Niciun comentariu:
Write comentarii

Incredibil.Online

Articole noi

Recent Posts Widget

Recomandate