Incredibil.Online


ȘOCANT ! Extraterestrul Iisus şi Apocalipsa spaţială


Din ce în ce mai mulţi oameni încep dea crezare teoriei "astronauţilor antici". Potrivit acestei teorii, descrisă în numeroase cărţi, extratereştrii au vizitat Pământul încă din paleolitic. Şocant, nu-i aşa? Asta nu e tot. Adepţii acestei teorii sugerează că Biblia ar fi un şir de povestiri legate de întâlnirile cu o altă specie inteligentă, venită din ceruri.

Asta ar însemna că îngerii, Iisus Hristos, chiar şi Dumnezeu, au origini extraterestre. Dar dacă aceste afirmaţii sunt adevărate, putem crede că Apocalipsa, prezisă atât în Biblie, cât şi în numeroase scrieri antice, ar putea fi, de fapt, o întâlnire devastatoare cu nişte verişori de-ai lui E.T.?

Sumerienii, Anunnaki şi planeta Nibiru

Zecharia Sitchin, un scriitor şi unul dintre traducătorii tăbliţelor atribuite culturii sumeriene (n. red. - Sumer - civilizaţie din sudul Mesopotamiei, formată aproximativ cu 5.000 de ani înantea lui Hristos.) Potrvit acelor scrieri antice, Sitchin ar fi dedus că Annunaki, zeii adulaţi de către sumerieni, ar fi, de fapt, o rasă extraterestră care au ajutat la clădirea unei dintre cele mai importante culturi din istorie, inventatoare a scrierii cuneiforme, a stratisifcării sociale şi a irigaţiilor in agricultură.



Sitchin susţine că extratereştrii au venit de pe o planetă aflată după Neptun, numită Nibiru. Această planetă, cea de a 12-a din sistemul solar, ar avea o orbită eliptică în jurul Soarelui, şi este menţionată în scrierile multor civilizaţii, inclusiv în ale mayaşilor. De obicei, existenţa ei este legată de venirea Apocalipsei.

Anunnaki ar fi venit pe Pământ acum 450.000 de ani, căutând aur şi alte minerale, pe care le extrăgeau din Africa. Aşadar, o serie de extratereştri specializaţi în minerit ar fi fost nemulţumiţi de condiţiile de muncă, aşa că i-ar fi "ajutat" pe homo erectus să evolueze, transformându-i în sclavi. Potrivit lui Sitchins, aşa ar putea fi explicată "veriga lipsă" a evoluţiei umane.

Încrucişând genele extraterestre cu cele ale omului primitiv, Anunnaki ar fi creat o rasă hibrid, mai avansată, care ar fi putut să le asculte ordinele. Berossus, un preot sumerian, a menţionat, potrivit tăbliţelor cu inscripţii sumeriene, că zeii i-ar fi învăţat pe oameni cum să depăşească pragul de animal, învăţându-i despre matematică, medicină şi astronomie,punând bazele marii civilizatii sumeriene.

Aşa să fi luat oare naştere Homo Sapiens - precursorul omului modern? Sitchin a vrut să-şi întărească spusele făcând referire la Vechiul Testament , în special la Geneză.

În Geneză, dar şi în Cartea Numerelor, sunt menţionate nişte creaturi, numite nefelimii care erau o "corcitură" dintre "fii lui Dumnezeu" şi "fiicele omului". În Vechiul Testament există numeroase mărturii legate de încrucişările dintre îngeri şi oameni. Aşadar, erau îngerii, de fapt, extratereştri?

Biblia - mărturii ale unei întâlniri cu extratereştrii?

Adepţii teoriei astronauţilor antici sunt de părere că toate culturile antice importante au fost influenţate de către extratereştri, descrişi sub formă de zei. Astfel, egiptenii, sumerienii, maiaşii, nordicii, japonezii, hinduşii, elenii şi romanii ar fi stat sub îndrumarea unor fiinţe venite din cosmos.

Similarităţile dintre zeităţile fiecărei culturi sunt multe. Majoritatea sunt fiinţe venite "din ceruri", în "caleşti de foc", "călare pe dragoni", sau care ajungeau pe această planetă "despicând norii".

De obicei, înainte de a se arăta, se auzeau zgomote puternice şi pe cer se vedeau lumini şi flăcări. Să fi fost acestea nave spaţiale? Zeii, întotdeauna avea puteri imense, putând să facă minuni, ar putea fi aceştia, de fapt, extratereştrii care foloseau tehnologii avansate? Cum rămâne cu creştinismul?

Religia creştină se bazează pe poveşti similare, transmise prin Biblie. Să fi fost cele 10 Porunci primite de Moise, instrucţiuni date de către extratereştri, şi nu de către Dumnezeu? Potrivit Vechiului Testament, cerul s-a deschis, iar Moise a simţit cum pământul tremura, după care o lumină puternică a apărut.

Un alt aspect important descris în Biblie, este chiar naştea lui Iisus Hristos. Un înger ar fi venit la Maria, care îşi dorea un copil, şi i-ar fi prezis că va da naştere, virgină fiind, Mântuitorului rasei umane. Adepţii teoriei extratereştrilor din antichitate sunt de părere că Fecioara Maria ar fi fost înseminată artificial de către extratereştri, şi că Iisus ar fi, de fapt, un hibrid dintre oameni şi "îngeri". Alte numeroase povestiri din Biblie pot fi legate de o întâlnire cu o rasă avansată, dar este acest lucru adevărat?

Apocalipsa, provocată de extratereştri?

De-a lungul istoriei, au existat oraşe antice distruse de către zei, pentru că oamenii i-ar fi mâniat. Dacă luăm în considerare faptul că zeii antici ar fi extratereştri, putem crede că oamenii au început să nu mai asculte de ei, aşa că au fost şterşi de pe faţa pământului.

Biblia conţine relatări de acelaşi gen. Distrugerea Sodomei şi a Gomorei, Marele Potop, Apocalipsa.. ar putea fi aceste acte de "furie divină", de fapt răzbunări de natură extraterestră? Prevestite de către îngeri, sau de către Dumnezeu însuşi, unor persoane alese, aceste dezastre sunt similare celor din antichitate. Unii adepţi ai acestor teorii sunt de părere că extratereştrii s-ar putea întoarce cândva, distrugând complet rasa umană.

O altă posibilitate ar fi aceea a unui război între extratereştri, care va avea loc pe Pământ, şi care ar avea umanitatea drept victimă colaterală.

Bătălii între zei au fost descrise încă din cele mai vechi timpuri, şi au fost povestite, prin petrogrifele multor culturi antice. Aceastea arată zeii, care stau pe nori şi care aruncă fulgere şi flăcări unul spre celălalt. Ar fi putut omul de atunci să confunde navele spaţiale şi arme avansate cu o bătălie între zei? Aceste concepte să găsesc şi în creştinism.

În Biblie se spune că a avut loc chiar un război în Rai, în urma căruia Lucifer a fost izgonit pe pământ. În Apocalipsa 12:7-9 scrie "Şi s-a făcut război în cer: Mihail şi îngerii lui au pornit război cu balaurul. Şi se războia şi balaurul şi îngerii lui. Şi n-a izbutit el, nici nu s-a mai găsit pentru ei loc în cer. Şi a fost aruncat balaurul cel mare, şarpele de demult, care se cheamă diavol şi satana, cel ce înşeală pe toată lumea, aruncat a fost pe pământ şi îngerii lui au fost aruncaţi cu el.".

Se poate ca "îngerii" să se întoarcă şi să-l distrugă definitiv pe "diavol", odată cu rasa umană?

Altă teorie populară legată de apocalipsă este cea că planeta Nibiru, descrisă atât în textele mayaşe, cât şi în cele sumeriene, locul de baştină al Anunnaki, va ieşi de pe traiectoria sa, şi se va izbi de Pământ.

Adevăr sau ficţiune?

Considerând gradul mare de interpretabilitate a textelor antice, pietrogramelor, dar şi a Bibliei, dau naştere numeroaselor poveşti. Dar cât din cele transmise de strămoşii noştri este adevăr şi cât este ficţiune? Pe măsură ce ştiinţa evoluează, apar noi teorii legate de originile omului, dar până când nu vor putea fi prezentate dovezi concrete, acestea vor rămâne simple speculaţii care vor îmbogăţi şi mai mult folclorul rasei umane.

Niciun comentariu:
Write comentarii

Incredibil.Online

Articole noi

Recent Posts Widget

Recomandate