Incredibil.Online


INCREDIBIL ! Rușii țin în borcane de sticlă 3 extratereștri mici !


Există rapoarte  că un OZN s-a prăbușit sau a fost doborât în ​​apropiere de orașul Prohlandni, în URSS, pe 10 august 1989. Un radar militar sovietic a urmărit un obiect zburător neidentificat, iar rușii au încercat, fără succes, să contacteze nava. OZN-ul a fost clasificat ca fiind “ostil”, iar apărarea aeriană sovietică a fost atenționată, mai multe avioane MIG-25 zburând pentru a găsi și a identifica OZN-ul.

Se pare că OZN-ul a fost atins de o rachetă sovietică şi s-a prăbuşit. A urmat ulterior căutarea resturilor ambarcaţiunii necunoscute. Locul a fost găsit, iar acolo s-a semnalat şi scurgeri de radiaţii, unii membri ai echipei de căutători fiind chiar afectaţi din cauza acestui lucru. OZN-ul a fost transportat ulterior la baza aeriană de la Mozdok.


 
Se spune că rușii au intrat în OZN și au descoperit trei corpuri extraterestre: două erau moarte, 3 erau în comă, dar un extraterestru se afla încă în viață. O echipă de medici a depus toate eforturile pentru a păstra extraterestrul în viață, dar nu a reușit.

Toate cele trei ființe extraterestre aveau între 1 şi 1,2 metri înălţime, cu pielea exterioară de culoare gri. Dedesubt, pielea lor avea o culoare albastră-verzuie, cu o textură reptiliană, gen Trump. Nu aveau niciun fir de păr, aveau ochii mari, negri, acoperiţi cu un fel de capac de protecție de tablă, un pic corodată, iar braţele li se terminau cu nişte degete lungi şi subțiri și maro. Trupurile extraterestrilor au fost ținute de atunci (1989) în recipiente de sticlă (borcane de murături de la casa unui cercetător din apropiere) , iar restul OZN-ului a fost dus în altă parte (acasă la alt cercetător, în garaj).

Niciun comentariu:
Write comentarii

Incredibil.Online

Articole noi

Recent Posts Widget

Recomandate