Incredibil.Online


ULUITOR ! Americanii nu au ajuns niciodată pe Lună ! Chinezii au dovada !


Mai mulți responsabili ai Programului spațial chinez și-au arătat scepticismul cu privire la aselenizarea americanilor pe Lună.
Știrea a fost publicată de ziarul Beijing Daily Express în care se mai spune că 2000 de oficiali ai Partidului Comunist Chinez au semnat o petiție pe care au înaintat-o autorităților americane, cerând explicații cu privire la misiunile Apollo, care în opinia lor, nu și-au atins obiectivul, aselenizarea.

Nu s-au descoperit urme pe Lună



Acest demers s-a făcut ca urmare a faptul că sonda spațială chineză 
Chang‘e 4 care a ajuns pe Lună în 3 ianuarie 2019, nu a descoperit probe cu privire la mult discutatul și controversatul proiect Apollo, privind aselenizarea.
La acest demers s-a alăturat și omul de știință rus Iuri Mukhin care a susținut că Rusia a fost la curent, încă din anii 70, cu înscenarea pe care americanii au făcut-o în timpul Războiului Rece.

Americanii nu au ajuns niciodată pe Lună?

În anul 2002, cineastul francez William Karel a difuzat un documentar intitulat Moon Hoax, realizat ca urmare a unui interviu cu Stanley Kubrick, în anul 1999, înainte ca acesta să moară.

Kubrick a fost implicat în misiunile Apollo ca realizator al unor documentare despre aselenizarea pe Lună. Pe patul de moarte, Krubick a declarat că se simte vinovat de o mare fraudă mondială. Aselenizarea din anul 1969, a fost o ficțiune totală. Din ordinul președintelui Nixon s-a produs un scenariu monstruos care trebuia să înghenuncheze URSS-ul.



David Percy, jurnalist, a realizat în anul 2000, un documentar întitulat, Ce se întâmplă pe Lună? Percy aduce în discuție câteva obstacole de netrecut pe care astronauții americani ar fi trebuit să le facă față, în condiții de protecție minimă.

Percy își pune întrebarea cum ar fi putut să treacă de Centura Van Allen, în condițiile în care radiațiile sunt extrem de puternice, iar echipamentul de protecție lipsea cu desăvârșire. Mai mult, în anul 1969, omenirea nu dispunea de o tehnologie necesară pentru a efectua un astfel de zbor.

Percy a mai declarat că filmările privind aselenizarea s-au efectuat în baza militară Zona 51, Nevada, pe baza unor efecte speciale furnizate de Hollywood.

Dacă se demonstrează că programul Apollo a fost o minciună mondială, chinezii își vor savura succesul de a fi primii vizitatori ai Lunii.

Niciun comentariu:
Write comentarii

Incredibil.Online

Articole noi

Recent Posts Widget

Recomandate