Incredibil.Online


CRACANAtOR ! ICOANELE CARE PLÂNG ȘI TRANSFERUL TELEPATIC DE ENERGIE intre lacrimi si sangele ce curge ! FUCKING AMAZING !




 
Nu există o explicație științifică a faptului că o icoană sau o statuie plânge. De curând, acest miracol s-a produs în Bolivia. Statuia Sfintei Maria a plâns cu lacrimi de sânge.

Zeci de mii de oameni au venit să vadă miracolul. Unii au declarat că, am fost surprinși, fericiți, triști…
Eșantioane din sângele de pe statuie au fost trimise la laboratorul unui spital pentru a fi analizat. Rezultatul analizelor a fost că este sânge uman.

Astfel de fenomene, de miracole, au fost înregistrate în diverse colțuri ale lumii. O parte din acestea au fost recunoscute de Vatican, ca fiind veridice.


Un medic din SUA a făcut o anchetă proprie cu privire la un astfel de fenomen. A supus o statuie unei analize cu raze X. Nu au fost descoperite urme sau mecanisme frauduloase. Sângele supus analizei avea un număr redus de globule roșii, semn că era foarte vechi.

Medicul a declarat că, sângele este atât de vechi, încât nu putem determina grupa sanguină. Mulți cercetători sunt convinși că acest fenomen nu se produce prin hazard. În anul 1911, statuia lui Iisus, dintr-o biserică din Franța, a plâns câteva zile și s-a oprit în momentul în care, preotul bisericii a murit.

Fenomenul a precedat o dramă care avea să urmeze. Anul 1954. Proprietarul unei statuia a Sfintei Ana a constatat că, mâinile statuii au început să sângereze. La câteva zile, proprietarul a murit într-un accident de mașină.


Unii parapsihologi consideră că, acest fenomen este declanșat de oameni, prin telekinezie. Stările noastre, emoțiile noastre pot declanșa astfel de fenomene?

Este o ipoteză interesantă care ne duce cu gândul la vechile texte precum Vedele sau Upanișadele, în care sunt descrise fenomenele de cunoaștere, înțelegere și emoție colectivă. În zilele noastre, numim acest fenomen transfer de informație telepatică.



Știința a demonstrat că fiecare formă emite o vibrație care se numește câmp morfic. Gândurile, ideile, pulsurile emoționale, dorințele degajă informații susținute de energie.

Energia se localizează în formele cu care intră în contact armonic. Se produce fenomenul de ubicuitate univocă între formă și undă.

Să ne aducem aminte că, în 2014, înaintea începerii conflictului dintre Ucraina și Rusia, mai multe icoane din bisericile celor două țări au plâns cu lacrimi de sânge. S-a spus că este un semn rău.

La puțin timp, s-a declanșat conflictul dintre cele două țări. Un astfel de fenomen s-a mai produs în Rusia, la începutul anului 1917. La scurt timp, a început revoluția, unde milioane de ruși și-au pierdut viața. S-a spus că acest fenomen a fost prevestitor.

Putem lua în calcul ipoteza conform căreia între noi, oamenii, și anumite obiecte sau ființe din jurul nostru are loc un transfer telepatic de emoție, trăire care declanșează anumite fenomene, pe care știința nu le poate explica. O icoană care plânge cu lacrimi de sânge reflectă starea și emoția noastră, deznădejdea și speranța

Niciun comentariu:
Write comentarii

Incredibil.Online

Articole noi

Recent Posts Widget

Recomandate