Incredibil.Online


SUNTEM EXTRATERESTRI ! Placuta cu ooaie de taur de la sumerieni o dovedeste ! INCREDIBIL !


Cu peste opt milenii în urmă, în străvechiul ținut al Mesopotamiei lua naștere prima civilizație a lumii. Ne referim la sumerieni ale căror cunoștințe și tehnologie rămân și astăzi un mister.

DACII RAMAN CEL MAI MARE MISTER AL ISTORIEI !
 
În Sumerul antic au fost inventate scrierea, roata, astronomia, matematica, armura, săbiile, bărcile, astrologia, inelele, acul, calendarele

GRESIT ! TOATE ASTEA S-AU INVENTAT IN DACIA, BOULE !
 
Sumerul este considerat prima mare civilizație a lumii. BOU AGAIN ! Cu toate acestea, misterele care înconjoară această civilizație sunt departe de a fi dezlegate.

Teoriile general acceptate astăzi, despre cunoștințele de astronomie ale sumerienilor, spun că aceștia remarcaseră pe bolta cerească cele cinci planete vizibile cu ochiul liber, Venus, Saturn, Jupiter, Mercur, Marte, cele care alături de Soare și Lună, vor da, sistemul săptămânal de șapte zile.

Și cu toate acestea, descoperirea unei plăcuțe de lut, aflată în prezent la Muzeul de Istorie din Berlin, șoca lumea oamenilor de știință.

Nu numai că sistemul solar, gravat în detaliu, arată toate planetele cunoscute azi, ba mai mult, alături de cele 11 corpuri cerești recunoscute astăzi, apare la o anumită distanță o altă planetă numită Nibiru.


Misterul se adâncește în momentul în care descoperim că în religia sumeriană existau 12 zeități majore, număr identic cu cel al corpurilor cerești, numite Annunaki, adică cei cu sânge regal.

Mai mult, sumerienii credeau că zeitățile lor își au originea în cosmos, mai precis pe planeta Nibiru, de unde au coborât pe Pământ pentru a crea primii oameni într-un loc numit E-den. Se observă legătura cu mitul biblic.

În alte texte se vorbește despre giganți, fii lui Ernac. Mitul existenței giganților există în toate culturile lumii, așa cum există și mitul potopului. Textele sumeriene descriu statura impozantă a regelui lor, care avea o înălțime de peste șapte metri.



Ceea ce este și mai misterios, regele în partea inferioară a corpului are trăsături insectoide. Articulațiile genunchilor sunt așezate invers față de ale celorlalte personaje din imagini, tălpile îi sunt bifurcate, iar spatele se continuă cu o coadă asemănătoare cu cea a unei libelule.

Enigmatica gravură nu și-a găsit explicații științifice nici până astăzi.

Se pare ca era un luptator dac care se ducea spre o zona de bataie.. in zbor.

Niciun comentariu:
Write comentarii

Incredibil.Online

Articole noi

Recent Posts Widget

Recomandate