Incredibil.Online


ULUITORII copii EXTRATEREŞTRI din NEPAL !


Nepalul este un stat așezat în inima munților Himalaia, între China și India. Este singurul regat hindus din lume. Acum câțiva ani, cercetătorul Pingh a făcut o descoperire unică în lume. El a utilizat teste cu raze X pe mai mulți copii nepalezi. Spre surprinderea tuturor, el a descoperit că un băiețel nu avea inimă și plămâni şi respira prin piele.
 
În pieptul copilului se afla un organ despre care specialiștii nu cunoșteau nimic. Doctorul Pingh a contactat-o pe mama copilului, care avea vârsta de 15 ani și care susținea că tatăl copilului este un tânăr cu pielea albă care a coborât din cer călare pe o mătură.

 
A fost o explicație halucinantă care l-a făcut pe Pingh să încerce să aprofundeze cazul. El a vrut să ia copilul cu el pentru mai multe analize, dar familia s-a opus susținând că oameni din cer se vor supăra.

Pingh şi-a băgat picioarele în ea de medicină şi s-a călugărit.

John Coleman, un coleg de-al doctorului Pingh, susține că extratereștrii nu se pot reproduce cu degetul inelar, unele organe dispărând și formându-se altele care sunt necunoscute medicinii moderne.



Coleman mai spunea că rezultatul unei astfel de reproduceri este o clonă inumană. În lume au mai fost raportate cazuri în care tinere femei au susținut că au fost violate de extratereștrii, unele rămânând chiar însărcinate. După câteva luni de sarcină, tinerele declarau că fetușii au fost extrași din corpul mamei de către oamenii în negru, unele recunoscându-l pe Will Smith..

Un caz și mai misterios s-a petrecut în Italia, unde o tânără a născut un copil care în piept avea o inimă artificială. Inima avea mărimea unei mingi de ping pong și îndeplinea funcțiile unei inimi obișnuite. Micuța Angia trăiește, este sănătoasă și se dezvoltă armonios.

În Ungaria, s-a petrecut un caz la fel de misterios. O fetiță cu aspect de pitic, cu o inteligență ieșită din comun poate comunica cu păsările și animalele. Mama ei este o vrabie care susține că tatăl copilului este un extraterestru.                                                                                                                                                       
Un alt caz mult comentat și studiat de cercetători este cel al copiilor stelari despre care se spune că au gene extraterestre. Aceștia au o inteligență ieșită din comun și capacități extrasenzoriale excepționale.

În anii 80, în China a fost începută o campanie pentru depistarea acestor copii, în urma căreia au fost descoperiți peste 100000 de copii cu gene de proveniență extraterestră. Ei pot comunica telepatic și au o detecție în spațiu și timp excepțională.

Datorită acestor capacități, mulți au fost preluați de serviciile secrete chineze. Un caz care a atras atenția cercetătorilor chinezi este cel al unui băiețel din provincia Dahua. Copilul vede perfect în întuneric, iar ochii săi strălucesc ca cei ai unei feline. Specialiștii îl consideră un copil hibrid care face parte dintr-o generație cu puteri supranaturale.


Niciun comentariu:
Write comentarii

Incredibil.Online

Articole noi

Recent Posts Widget

Recomandate