Earth, Home


MIROSITOR ! BĂŞINILE unui pasager au provocat o aterizare de URGENŢĂ !


Aeronava de pe ruta Dubai - Amsterdam a trebuit să facă o aterizare de urgență la Viena după ce a izbucnit o luptă la propriu pentru că unul din pasageri nu se mai oprea din băşini greu de suportat.

 
Totul s-a întâmplat la bordul companiei Transavia Airlines Flight HV6902  când doi călători au început să facă scandal după ce i-au cerut unui pasager care avea probleme de flatulență să înceteze atacurile cu gaze pentru că era greu de suportat mirosul, notează Fox News.

Dar culmea, căpitanul a emis un avertisment celor doi reclamanți, acuzându-i de comportamentul zgomotos și agresiv informează NL Times. În ciuda intervenției, bărbatul a continuat să tragă băşini,cu o fericire tâmpă întipărită pe faţă și nici echipajul aeronavei nu a putut face nimic să-l oprească.

Totul a fost în zadar, la un moment dat între cei doi bărbaţi şi pasagerul băşinos conflictul a degenerat într-o bătaie pe cinste cu pumni și picioare. Căpitanul aeronavei, nevoit, a luat decizia să aterizeze de urgenţă pe aeroportul din Viena şi i-a dat jos din avion pe cei doi bărbaţi, dezgustaţi de pasagerul cu probleme, dar şi alte două femei care, la rândul lor, s-au plâns de mirosul insuportabil.


 
INCREDIBIL ! Ce este şi mai interesant, în ciuda faptului că a fost cauza conflictului, bărbatul care elimina gaze fără oprire a rămas în avion până la destinaţie! Surse au declarat că e verişorul căpitanului.

HuffPost a contactat  Transavia Airlines, care nu a răspuns imediat, dar a răspuns jurnaliştilor de la NLTimes: "Echipajul nostru trebuie să asigure un zbor sigur. Dacă pasagerii prezintă un risc, ei intervin imediat. Oamenii noștri sunt instruiți pentru asta.   Compania aeriană a raportat poliției despre incidentul din aeronavă".Niciun comentariu:
Write comentarii

Earth, Home

Articole noi

Recent Posts Widget

Cele mai citite in ultima luna

Descoperă România Misterioasă