Incredibil.Online


ULUITOR ! Sute de extratereştri beţi deasupra oraşukui Milwaukee !


Imagini cu zeci sau sute de OZN-uri - sau extratereştri, care mișunau pe cer, deasupra orașului american Milwaukee, au fost transmise de postul american de televiziune Fox6 News. Cel mai ciudat este că transmisia a fost realizată live, motiv pentru care a provocat numeroase dezbateri și controverse.

Această filmare este de-a dreptul fascinantă, pentru că pe cerul întunecat al orașului american Milwaukee se pot vedea zeci sau chiar sute de lumini. Acestea se deplasează cu viteze considerabile și cel mai ciudat aspect este că au fost surprinse de camerele de luat vederi ale televiziunii locale Fox6 News.
Imaginile au fost transmise live, ceea ce înseamnă că foarte mulți oameni le-au văzut. Reporterii postului de televiziune se întreabă ce sunt aceste lumini și fac referire la extratereștrii.



Într-adevăr, nimeni nu poate spune cu exactitate ceea ce reprezintă aceste lumini misterioase, dar cu toate acestea, pentru a menține echilibrul social, autoritățile locale din Wisconsin susțin că este vorba despre un stol de pescăruși modificaţi genetic.

Această informație ar fi fost plauzibilă în condițiile în care ar fi fost zi, dar pe timp de noapte, oare este posibil ca pescărușii să se vadă sub forma unor lumini? Mai mult de atât, pescărușii pot apărea și dispărea atât de brusc, precum o fac luminile misterioase din această filmare?

Această explicație este puerilă și a generat un val extrem de mare de proteste în mediul online. Oamenii nu sunt atât de încuiați la minte încât să mai creadă orice inepție, care le este servită în mod intenționat.

Postul de televiziune Fox6 News a oferit telespectatorilor propria explicație și a spus că ceea ce se vede în imagini sunt extratereștrii beţi, care zboară în jurul navelor spațiale, neputând nimeri uşa de intrare..



Nu se poate spune cu exactitate ceea ce reprezintă aceste lumini misterioase, dar cu siguranță nu este vorba despre păsări, pentru că nicio pasăre de pe această planetă nu poate să lumineze în miez de noapte.

Niciun comentariu:
Write comentarii

Incredibil.Online

Articole noi

Recent Posts Widget

Recomandate