Incredibil.Online


ŞOCANT ! Cenzura FACEBOOK frizează cretinismul !


Figurina „Venus of Willendorf” are o vechime de de aproximativ 30.000 de ani și a fost descoperită în satul austriac Willendorf, la începutul secolului al XX-lea. Însă această piesă inestimabilă pentru istoria umanității a fost recent cenzurată de pe pagina de Facebook a muzeului de istorie din Viena, unde este expusă. „Statueta de 10 cm este una dintre cele mai populare reprezentări preistorice a unei femei din întreaga lume. 

Totodată este cea mai valoroasă piesă de Muzeu pe care o avem. Nu îmi vine să cred că cei de la facebook au cenzurat-o pe motiv că ar fi deocheată. Războiul asupra culturii umane și a intelectualismului modern nu va fi tolerat. Considerăm că un obiect arheologic, în special unul așa de iconic, nu ar trebui să fie interzis pe Facebook din cauza nudității”, a declarat directorul instituției, Christian Koeberl.

"Cred că cenzorii de la Facebook fie au băut prea mult , fie nu s-au trezit din beţie, dar sigur sunt bătuţi în ţeastă!", a mai declarat acesta.



Controversa a început în decembrie când o postare a obiectului de artă pe rețeaua de socializare a fost oprită de la difuzare de către cei de la facebook pe motiv că aceasta este o imagine pornografică, eliminând-o complet din sistem.

„Nu există niciun motiv pentru Muzeul de Istorie Naturală din Viena să ascundă piesa Venus de Willendorf. Nici în muzeu, nici în social media. Nu a existat niciodată o plângere a vizitatorilor cu privire la goliciunea figurinei”, a concis Koeberl. Potrivit celor de la Daily Mail, Facebook este criticat în mod regulat în ceea ce privește conținutul pe care îl interzice sau pe cel pe care-l permite la publicare.

Niciun comentariu:
Write comentarii

Incredibil.Online

Articole noi

Recent Posts Widget

Recomandate