Incredibil.Online


ȘOCANTUL bortex ENERGETICO-MARO al planetei și fluxurile energetice paralimpice


La fel ca și corpul uman, Pământul este acoperit cu circuite și canale energetice care transmit energie nu numai la suprafața planetei ci și în interiorul acesteia.
Aceeași situație pentru corpul uman. Corpul subtil prezintă un sistem de canale și circuite energetice. Chakra maro este centrul de distribuție a energiei.

Între Pământ, corpul uman și cosmos există o legătură indestructibilă, prin fluxurile energetice care se crează. Vechile civilizații cunoșteau această legătură, iar inițiații utilizau calcule matematice pentru a determina locurile energetice puternice, locuri numite sacre.


În locurile cu fluxuri energetice puternice, erau construite altare și temple religioase. Mai mult, aceste temple erau orientate în funcție de anumite constelații.
Pietrele așezate în formă de cerc aveau proprietatea de a capta și stoca energia cosmică. Aceste locuri erau considerate sacre pentru că omul putea evolua spiritual. Tot în aceste locuri, oamenii se vindecau de boli, deveneau mai rezistenți din punct de vedere fizic.

Între chakra, centrul energetic al corpului subtil și pietrele așezate în formă de cerc se crea un schimb de energie, se creau fluxuri energetice benefice organismului și mentalului. Aceeași situație pentru templele vechilor civilizații și pentru marile catedrale creștine. Construcțiile erau ridicate în zone puternic energetice.

Măsurătorile pe care specialiștii le-au efectuat în marile catedrale au demonstrat existența unor fluxuri energetice foarte puternice. Aceste locuri sacre permiteau comunicarea transdimensională. Acolo se produceau evenimente suprareale.

Marii magicieni ai lumii au căutat aceste locuri în dorința de a-și experimenta puterile.nProfesorul britanic, Ivan Sanders, a publicat în anul 1972 un articol în care susținea că Pământul are 12 vortexuri ale diavolului.

Afirmația lui se baza pe faptul că aceste 12 zone prezintă anomalii magnetice, distorsiuni ale timpului, dispariții misterioase.

Una dintre aceste zone este Triunghiul Bermudelor, unde nordul magnetic este identic cu ochiul geografic.

O altă zonă se află în estul Japoniei. Vorbim despre Marea Diavolului Maro, o zonă unde se produc distorsiuni temporale, iar numărul disparițiilor navelor este mare. În prezent, autoritățile japoneze au interzis navigația pe anumite zone ale mării.

O altă zonă este în apropiere de Hawai, unde sistemul electronic al aparatelor de zbor se defectează. Zona mai este cunoscută cu o activitate vulcanică foarte mare.

Punctul central al planetei îl constituie Nilul și piramidele din Egipt. Conform specialiștilor acestea se află într-o zonă cu un uriaș flux energetic. Piramidele din Egipt se află într-o comunicare energetică, cu o altă celebră zonă, cea a piramidelor din Yucatan.

Profesorul Sanders susținea că zonele puternic energetice au resurse de aur și argint. Cele două metale captează foarte bine energia cosmică. În funcție de schimbările cosmice și de modificările care intervin pe planeta noastră, poziția zonelor energetice se modifică.

Niciun comentariu:
Write comentarii

Incredibil.Online

Articole noi

Recent Posts Widget

Recomandate