Incredibil.Online


ULUITOR BORTAL extraterestru ! Să fie vorba de o gigantică BĂȘINĂ solară ?


Un fenomen inexplicabil și misterios a fost fotografiat de sonda spațială SOHO pe Soare. Este vorba despre o gaură imensă, care poate fi comparată cu un cur, care duce spre interiorul stelei.

Imaginile pe care le puteți vedea în imaginea de mai jos, au fost preluate de pe site-ul Helioviewer.org, loc unde se colectează imaginile surprinse zilnic de sondele spațiale pe Soare.

Această descoperire este o ciudățenie pentru că niciodată nu s-a mai fotografiat o astfel de gaură de cur solara. Specialiștii sunt de părere că existența unor Bortaluri, care se deschid în apropierea Soarelui, există, dar o gaură direct în curul Soarelui pare un lucru ieșit din comun.


Din punct de vedere științific, nu există nicio explicație logică pentru acest fenomen. Nu se poate spune cu exactitate dacă este un fenomen natural sau provocat de forțe exterioare. Cu toate acestea, gaura fotografiată de sonda spațială SOHO este imensă și ridică numeroase semne de întrebare și controverse.

Să fie o gigantică bășină solară ?
În primul rând, teoriile alternative, emise de pasionații de mistere, susțin că această gaură nu este altceva decât un bortal făcut de OZN-uri. Se presupune că aceste aparate de zbor extrem de avansate, folosesc asemenea bortaluri pentru a parcurge distante foarte lungi din Univers. Un astfel de bortal este imensa gaură de cur din Soare, care a fost fotografiat cu noroc de sonda spațială SOHO.

Această teorie încearcă să explice prezența acestui fenomen pe Soare, dar nu înseamnă că este și veridică. Pentru că oamenii de știință sau specialiștii NASA ridică din umeri atunci când vine vorba despre aceste fenomen, nu putem decât să interpretăm și să luăm în calcul teoriile alternative.

Interesant este faptul că cu cât tehnologia avansează, cu atât descoperim numeroase lucruri noi și misterioase, pentru care nu avem nicio explicație logică. Este limpede că atât sistemul nostru solar, cât și galaxia noastră, ascund numeroase secrete, pe care, se pare că, nu le vom înțelege niciodată.

Niciun comentariu:
Write comentarii

Incredibil.Online

Articole noi

Recent Posts Widget

Recomandate