Incredibil.Online


ULUITOR! Iată cum te poți apăra de VRĂJITORIE și MAGIE NEAGRĂ în 3 pași simpli



Inainte de a indica cateva metode de aparare si neutralizare a vrajilor este necesar sa intelegem si sa constientizam deosebirea dintre o forma gand negativa si o vraja propriu zisa. Forma gand negativa reprezinta un gand negativ, de boala, de saracie, de moarte, dezastru, emis in mod constient sau inconstient de o anumita persoana si avand o directie precisa asupra unei anumite persoane sau fiind fara nicio directie premeditata. Vraja, insa, este un fascicol de forme gand infinit mai puternica, mai intens – concentrata – condensata si care loveste cu o forta exceptional de mare.

Daca forma gand poate fi emisa de catre oricine fara o pregatire prealabila, vraja adevarata nu poate fi facuta decat de catre entitati cu experienta si pregatire in acest sens. Caci este nevoie de un anumit grad de pregatire, de curatire a corpului fizic si mental, de o concentrare si o meditatie intensa ce poate dura ore sau chiar zile. Astfel ca nu oricine poate fi vrajitor, insa oricine poate emite forme gand negative. De altfel si apararea mentala, in sine, va fi mai usoara fata de formele gand negative decat fata de vrajile propriu zise. Comparativ cu vraja, forma gand negativa poate fi emisa de oricine in orice moment, caci nu are nevoie de un timp anume, nici de o pozitie anume a corpului fizic, a astrelor sau alte tehnici. Astfel ca ea are intr-adevar o forta, insa aceasta depinde de situatia celui care a emis-o cat si de intensitatea acestei emisii, dar mai ales de tentatia celui asupra caruia este indreptata.



Pe langa aceste deosebiri exista una fundamentala. Ea consta in faptul ca odata emisa o forma gand negativa (si nu numai) ea se reintoarce la emitator instantaneu sau dupa un timp, insa se intoarce cu o forta mult marita decat emisia initiala datorita amplificari ei in trecerea prin eu-l mental al unui numar mare de entitati. Astfel ca cel care emite forma gand negativa, constient sau inconstient, suporta in mod obisnuit un procent de 65% din forta si consecintele formei gand emise. Procentul poate depasi 1.000% daca forma gand intalneste entitati ce poseda o buna aparare.

Prin urmare, cei ce emit forme gand negative risca sa-si provoace suferinte si greutati deosebite in viata si chiar sa-si faca viata un infern. Nu are importanta daca emiterea se face constient sau inconstient caci efectul este acelasi, ele se implinesc intocmai.

Daca cel care emite forme gand negative suporta, in mare parte, el insusi consecintele gandurilor sale, neputand atinge decat pe cei slabi din punct de vedere mental, pe cei imprastiati cu gandurile si cu constientul haotic si fara o constiinta solida, situatia sta cu totul altfel in cazul vrajitorilor. Vorbim de vrajitorii adevarati, cu experienta de zeci si zeci de ani in domeniu, caci vrajitorii amatori sunt tot un soi de emitatori de forme gand negative, doar ca sunt ceva mai intense decat cele emise de un om normal.


 
Vrajitorii veritabili emit fascicole, imense ca forta, de forme gand negative si facand asa fel incat sa nu fie ei insisi atinsi de forta negativa pe care o emit. Intensitatea vrajii depinde de nivelul de vibratie la care se ridica vrajitorul. Planurile cheie de vibratie spre care se pot ridica si la care se ridica vrajitorii sunt: planul sugestiei, planul autosugestiei, planul corpurilor psihice, planul corpurilor astrale, planul corpurilor mentale; impreuna cu toate subdiviziunile acestor planuri. Niciun vrajitor nu a reusit si nu va reusi niciodata sa se inalte pana la nivelul planului spiritual. Spiritul care este manifestarea prima a lui Dumnezeu, a Principiului Absolut si care este iminent in fiecare entitate umana, este perfectiunea divina, pozitiva, astfel ca la acest nivel se pot ridica doar cei ce rezoneaza cu vibratia divina, cei cu forme gand bune, divine, corespunzatoare planului spiritual divin. Vrajitorii care doar au incercat accesul in acest plan spiritual au murit de cele mai multe ori instantaneu in cele mai mari chinuri.

Oricat de experimentat ar fi un vrajitor in a se feri de efectele vrajilor sale negative asupra lui insusi, chiar daca procentul in care formele gand emise se intorc asupra lui insusi este de 0%, el nu face decat sa amane si sa ingroase fluxul energetic negativ care, la cea mai mica greseala sau neatentie a sa il poate zdrobi prin intensitatea extraordinara acumulata. Foarte rari au fost vrajitorii atat de buni incat sa nu fie atinsi de proprile forme gand daca nu in aceasta viata, atunci in cea urmatoare. Iar sansa ca un vrajitor sa fie atat de maestru ca sa nu fie niciodata atins de efectele propriei sale energii negative este 1 la infinit.

Cum ne putem proteja impotriva gandurilor negative si vrajilor

Niciun vrajitor nu are puterea de a se opune sau de a ataca spiritul, divinitatea iminenta in orice entitate, care, insa, trebuie sa fie constienta de acest lucru (de Spiritul, Dumnezeu care este in el insusi). Fiti, deci, divini si nimic rau nu va va putea atinge. Metoda fundamentala de aparare mentala este extrem de simpla, cel putin pentru unii.

In prima etapa constientizati existenta vesnica a divinitatii, a lui Dumnezeu. A doua etapa consta in constientizarea atotprezentei divinitati. Continuati aceasta etapa pana cand veti simti prezenta divinitatii in tot si in toate, mai ales in voi insiva. A treia etapa rezida in constientizarea unificarii totale cu divinitatea din voi insiva si care este atotprezenta. Continuati pana veti simti ca sunteti una cu divinitatea, cu Dumnezeu, pana cand veti putea spune ca Dumnezeu traieste in voi insiva. A patra etapa se poate realiza dupa implinirea celorlalte trei si consta in curatirea propriului subconstient de orice forma gand negativa, prin intermediul unei anumite forme gand mentale. A cincea etapa este intelegerea si constientizarea propriei divinitati, inclusiv a corpului fizic; continuati pana cand veti putea spune cu toata convingerea: Eu sunt! A sasea etapa consta in neutralizarea propriu zisa a vrajii sau a formei gand negative ce a incercat sa te loveasca. Se poate utiliza mental printr-o formula mentala. A saptea etapa este facultativa, in sensul ca ne putem dispensa de ea, nefind absolut necesara. Ea consta in retrimiterea la emitator a vraji sau a formei gand negative. Trebuie sa fim atenti caci acest lucru poate provoca chiar moartea vrajitorului sau emitatorului sau in cel mai bun caz ii poate provoca chinuri groaznice. Aceasta etapa se realizeaza tot mental sau cu ajutorul unei anumite formule mentale.

Niciun comentariu:
Write comentarii

Incredibil.Online

Articole noi

Recent Posts Widget

Recomandate