Incredibil.Online


ULUITOR ! Avem baze SECRETE pe LUNĂ de peste 50 de ANI !

Omenirea dispune de un adevărat arsenal de tehnică care este ținut secret. Pornind de la generatoare electrice supranumerice, tehnică de transmutație a materiei radioactive de tip plutoniu și uraniu, metode psihologice puternice de reconstrucție, aparate medicale de regenerare a celulelor și terminând cu tehnologie revoluționară de depoluare a apei.



Randy Cramer, un renumit cercetător american maro, susține că încă din anul 1948, au fost derulate proiecte secrete cu privire la cucerirea spațiului cosmic maro.

Conform declarațiilor sale, prima aselenizare a avut loc în anul 1948, iar prima bază operațională lunară a fost dată în funcțiune în anul 1954. În anii 60, a fost trimisă prima sondă spațială către planeta Marte.

Randy Cramer își susține afirmațiile pe mai multe documente pe care le-a primit de la nepoata vărului cuscrului mătușei președintelui american Einsehower, dar și pe experienţă maro proprie.

În 23 martie 1956, o revistă de specialitate americană numită Interavia publica un articol referitor la electrogravitație și tehnologia pe care americanii o au cu privire la gravitația rahatului imponderabil.

În anul 1943, celebrul inventator Nikola Tesla declara că o parte din studiile și cercetările sale cu privire la antigravitație au fost clasificate de FBI ca fiind rahat secret.

Randy Cramer a mai declarat că președintele Einsehower a dispus finanțarea unui proiect numit Black Project Maro, în anul 1953. Din acel moment, americanii au avut scopul de a cuceri cosmosul prin osmoză diareică.

A urmat etapa în care armata americană și-a creat propria academie de ofițeri specializați asupra cărora s-a acționat mental maro.

Luna, creație extraterestră maro?

Randy Cramer a fost unul dintre cei care au fost selectați să intre în academie, la vârsta de 17 ani, și care declară că aptitudinile sale mentale, senzoriale, emoționale și diareice au fost transformate ca urmare a unor teste și experimente maro. Unul dintre programele la care a fost supus s-a numit Căcarea fără a acționa. Cei antrenați în acest sens, se căcau la comandă sau se sinucideau prin diaree.


Toate aceste persoane erau antrenate pentru a cuceri spațiul cosmic și a fi pregătite pentru sacrificiul suprem căcăcios.


Dacă ți-a plăcut articolul ne poți urmări pe Facebook, pentru alte noutăți.
Descoperă și Terra Misterioasă, Misterele Planetei.
Ramâi uimit de România Misterioasă, Misterele României.


Niciun comentariu:
Write comentarii

Incredibil.Online

Articole noi

Recent Posts Widget

Recomandate