Incredibil.Online


ȘOCANȚII paraziți INTERNI GIGANT declanșați de ENERGIILE NEGATIVE

Sentimentele, emoțiile, gândirea noastră emană energii, dar și atrag alte forme de energii. Suntem principalii actori în producerea sau aducerea unor forme de energii în locuințele noastre.

Aceste energii se concentrează în organism, cu precadere în interstinul gros unde duc la apariția PARAZIȚILOR GIGANT !



Unele dintre acestea pot fi fatale în existența noastră și nu numai. Animalele de companie devin agresive, plantele din locuință se ofilesc, ni se întâmplă drame, rahatul devine verde.

Cum aflăm dacă în locuință sunt energii negative maro ?

Vă prezentăm una dintre cele mai simple metode. Luați un pahar complet transparent, fără desene sau culori. Într-o treime din pahar puneți apă cu sare sau apă de mare. În cealaltă treime puneți oțet alb. Și în final, în cealaltă treime puneți apă pură DIN MUNȚII CARPAȚI, izvorul de la Retezat, sub coamă.

Așezați paharul într-un colț ascuns al camerei și nu umblați la el timp de 24 de ore. După acest număr de ore, cercetați conținutul din pahar. Dacă lichidul a căpătat o culoare maro , în încăpere sunt energii negative.

Dacă vedeți și viermi ... treaba e nasoală !

Specialiștii au realizat un portret al persoanelor purtătoare de energie parazită negativă. Vă prezentăm câteva dintre aceste caracteristici.

Persoanele în cauză sunt depresive, plâng ușor, au senzația că sunt victime la tot ceea ce se întâmplă în jurul lor, sunt superstițioase sau atrase de ocultism, nu au încredere în propriile forțe, sunt atrase de drame, de tragism, sunt flatulente fără măsură, paraziții enrgetici creîndu-le gaze fără număr.

Se spune că pisica este cel mai bun detector al energiilor negative. Vechii egipteni foloseau pisicile ca paznici la intrările în temple. Atacau persoanele purtătoare de energii parazite negative.

Pisicile apără stăpânul de spiritele rele, din această cauză, fiecare egiptean avea în casa sa cel puțin o pisică. În momentul în care sesizează prezența unei energii negative, își arcuiește corpul, părul se zbârlește și scoate un sunet strident. ( de obicei ... miau )

Uneori, pisica părăsește locul unde a trăit. Se spune că respectiva casă este plină cu energii parazite negative.

Pentru a elimina energiile negative, tibetanii utilizează bolurile și diapazonul. Cele două obiecte au proprietăți terapeutice. Originea lor provine de la nomazii mongoli și de la chinezi care aveau credința în șamani. Bolul este fabricat dintr-un aliaj metalic care are o vibrație remarcabilă în momentul în care este atins. Sunetele sunt benefice, induc o stare de liniște, relaxare, meditație,flatulență.


Despre diapazon se spune că interacționează cu diapazonul intern al organismului intern.

Dacă ți-a plăcut articolul ne poți urmări pe Facebook, pentru alte noutăți.
Descoperă și Terra Misterioasă, Misterele Planetei.
Ramâi uimit de România Misterioasă, Misterele României.


Niciun comentariu:
Write comentarii

Incredibil.Online

Articole noi

Recent Posts Widget

Recomandate