Incredibil.Online


ȘOCANT ! Orașul GALAȚI plutește pe un lac SUBTERAN DE RAHAT !

Concluzia a fost trasă după ce societatea de utilităţi publice a făcut o amplă verificare. Societatea a precizat că subsolurile blocurilor sunt responsabilitatea asociaţiilor de locatari, acesta fiind motivul pentru care până acum nu a făcut astfel de verificări. Cam jumătate dintre blocurile în discuţie nu au nici măcar racord la canalizare, subsolul lor fiind o uriaşă BUDĂ.



Descoperire şocantă la Galaţi în urma unor verificări demarate de compania de utilităţi publice Apă Canal SA: peste 400 de blocuri din oraş nu au de fapt canalizare, RAHATUL acumulându-se în subsoluri sau în canalele tehnice din vecinătate, de unde se contaminează apa de băut.

Potrivit societăţii, care a efectuat o verificare la 130 de asociaţii de proprietari (însumând 412 blocuri), racordurile de preluare a apei menajere fie lipsesc (în cazul a 403 blocuri/scări), fie sunt rupte sau deteriorate (9 blocuri/scări), deversarea apelor uzate menajere făcându-se direct în subsolurile blocurilor şi pe radierul tunelelor tehnice aferente blocurilor sau domeniului public.



Dacă ți-a plăcut articolul ne poți urmări pe Facebook, pentru alte noutăți.
Descoperă și Terra Misterioasă, Misterele Planetei.
Ramâi uimit de România Misterioasă, Misterele României.


Niciun comentariu:
Write comentarii

Incredibil.Online

Articole noi

Recent Posts Widget

Recomandate