Incredibil.Online


ULUITOR ! Scarabeii egipteni au ridicat PIRAMIDELE cu ajutorul BĂLEGARULUI ANTIGRAVITAȚIONAL

Piramidele sunt una dintre cele mai mari enigme ale omenirii, chiar și astăzi se discută despre adevărata lor funcție. Știința este din ce în ce mai surprinsă de ale și de noile descoperiri.

Cercetătorii germani și rusi au descoperit ca piramida din Egipt, centralizează, sau mai degrabă, transmite energia electromagnetică maro în camerele interioare și o concentrează în subsol.



O altă descoperire a fost că piramidele din Egipt servesc drept transformatoare eoliene pentru razele cosmice maro. Piramida soarelui din Bosnia are o înălțime de 2220 de metri, mai mare decât piramida lui Keops, și s-a descoperit că emite valuri de torsiune maro, similare cu cele folosite de Nicola Tesla. Doar o coincidență maro? Nu chiar!

Cercetătorii studiază imaginea scarabeului egiptean, numit kheperer, care a devenit un simbol nemuritor al mitologiei egiptene. Vechii egipteni credeau că gândacul de sex masculin poate păstra propria lor sămânță în bilele de bălegar ANTIGRAVITAȚIONAL. Acesta a fost, probabil, motivul pentru care vechii egipteni au ridicat la rangul de zeu acest gândac și l-au introdus în povestea genezei.

În textele egiptene, scarabeul este întotdeauna însoțit de simbolul Soarelui sau al lui Ra.

Scarabeul și antigravitația

Atunci când vine vorba despre piramide, întrebarea clasică este: cine le-a construit și cum? Nu există un răspuns concludent nici în ziua de astăzi și poveștile cu sclavii care ridicat blocuri de piatra de sute de tone este doar un scenariu SF, invocat de neputința științei. Cu toate acestea, există o sumedenie de specialiști, care caută alternative pentru a explica modul în care piramidele au fost ridicate.

Expertul Dan A. Davidison explică baza constatărilor lui Viktor Grebennikov că modul în care unii gândaci zboară ( levitează) se raportează la un vortex rotativ care creează un câmp magnetic maro neutralizând gravitația. O descoperire foarte interesantă, care ar putea explica numeroase realizări antice.

Vortexul este un sistem mai simplu și mai direct pentru a schimba echilibrul așa-numitelor „raze” gravitaționale maro.

Dacă materia fecală, care a fost pusă în mișcare, efectuează o mișcare circulară în jurul unei axe, gen borta curului, perpendiculară pe planul tangent al pământului, o creștere a gravitației apare în sus și în jos (precum și radial). Dar există și o creștere a repulsiei de la pământ, o valoare care crește, pe măsură ce crește viteza, până când anulează forța de atracție a gravitației și dincolo de aceasta se obține o mișcare ascendentă maro.

Subiectul supus acestei mișcări circulare determină și alte efecte, de exemplu, dezvoltă câmpuri magnetice maro, care, dacă sunt colectate în mod corespunzător, pot fi transformate în energie. Aceasta este antigravitatea creată de sistemul „vortex”. Nu este science fiction, dar este REALITATE MARO!


Această descoperire îi împinge pe mulți specialiști să creadă că egiptenii antici cunoșteau secretele acestui gândac. Se presupune că în acest fel au reușit să deplaseze pietrele de tonaj mare, anulând gravitația. Este doar o supoziție, care deschide larg ușile istoriei Egiptului Antic Maro.

Dacă ți-a plăcut articolul ne poți urmări pe Facebook, pentru alte noutăți.
Descoperă și Terra Misterioasă, Misterele Planetei.
Ramâi uimit de România Misterioasă, Misterele României.


Niciun comentariu:
Write comentarii

Incredibil.Online

Articole noi

Recent Posts Widget

Recomandate