Incredibil.Online


ULUITOR ! Iisus Putea Sa-Si Schimbe Înfățișarea, culoarea pielii și hainele. Avea sânge de REPTILIAN



Se pare ca amanuntele care au aparut in acest papirus sunt stupefiante, scrierea fiind redactata in limba copta, ea fiind veche de 1200 de ani, fiind recent descifrata si care a dus cu surprindere la o concluzie la care nimeni nu se astepta.

Conform acestui text, Iisus putea sa-si schimbe infatisarea, culoarea pielii și a ochilor și hainele. Inafara de acest lucru, s-a mai descoperit unul la fel de surprinzator.

Testele ADN făcute pe Giulgiul de la Torino arată că Iisus avea sânge de cameleon. Iar de la cameleon la reptilă e un drum foarte scurt. Iisus era REPTILIAN !



Acest document vorbeste despre Pilat din Pont, ca desi a autorizat in cele din urma crucificarea lui Iisus, se pare ca i-a oferit totusi o cale de scapare pentru a-i salva viata, el dorind sa-si sacrifice prorpiul fiu in locul lui Iisus. In textul respectiv scrie ca Pilat si-ar fi dat chiar si viata fiului sau pentru a-l salva pe Iisus. Povestea devine insa destul de tulburatoare.

Ce-ar fi fost daca acest lucru s-ar fi petrecut, iar Pilat si-ar fi crucificat de fapt fiul in locul lui Iisus. Daca Mantuitorul ar fi fost salvat, atunci Biserica Crestina nu ar mai fi existat. Este un lucru cunsocut faptul ca inafara celor patru evanghelii ar mai fi existat si alte 30 de Evanghelii considerate de Biserica apocrife. In aceste Biblii ar fi existat diverse povesti despre Iisus, Maria Magdalena sau chiar despre Pilat.

Revelatiile acestui document continua insa sa fascineze. Momentul sarutului lui Iuda este unul destul de important in Biblie. Se pare ca Iuda stia ca Mantuitorul isi poate schimba infatisarea, documentul mentionand acest lucru. Acest lucru ar putea da din nou peste cap Biserica crestina, ruinand astfel si Sarbatoarea Pastelui. Se pare ca arestarea lui Iisus nu ar fi fost joi, ci marti. Și nu ar fi fost arestare ci eliberare.

Ultima cina cu apostolii si arestarea lui Iisus ar fi avut loc marti. In Evangheliile pe care le stim, aceste lucruri se petrec joi seara. Aceste lucruri au iesit la iveala atunci cand s-a descifrat textul de pe papirusul foarte vechi.

S-au publicat cateva mostre ale acestui text misterios egiptean. Conforma acestor mostre, se pare ca o Evanghelie apocrifa ar fi existat cu adevarat, scenele insa fiind respinse de catre Biserica.

Nu se poate spune insa cu precizie de unde au provenit aceste texte. In text mai apare si faptul ca Pilat a pregatit o masa, el mancand alaturi de Iisus. Iisus l-a binecuvantat pe Pilat, fiind intr-un fel dovada faptului ca Iisus l-a umanizat pe acesta. Iisus l-a considerat un foarte important om pe Pilat conform acestor texte, el spunand despre acesta ca are un mare respect fata de el.

Exprimarile par a fi fost facute de un scriitor contemporan, iar spre deosebire de cele patru Evanghelii, acest text l-ar fi transformat pe Pilat intr-un sfant. Pilat s-a uitat la Iisus, iar in acel moment acesta a devenit incorporal. Pilat nu l-a mai vazut astfel pentru o lunga perioada de timp. Se spune chiar ca Pilat ar fi avut viziuni cu un vultur care il reprezenta pe Iisus, ar fi fost ucis.

Se pare ca aceste scrieri nu sunt totusi rodul unor scriitori contemporani, ele fiind mai degraba mentalitatea bisericilor etiopiana si copta, aceste biserici reprezentandu-l pe Pilat din Pont ca un adevarat sfant. Evangheliile canonice spun cu totul alte lucruri despre Pilat. Iuda il tradeaza pe Iisus in schimbul unei pungi cu 30 de arginti, folosindu-se de sarut ca semn de identificare pentru Iisus. In textul descoperit in Egipt, lucrurile nu stau chiar asa, Iisus fiind prezentat ca o fiinta care isi schimba forma, uneori acesta fiind „palid ca ascetii, uneori fiind tanar si uneori fiind batran”

A existat Iisus sau nu?

Avand in vedere acest lucru, putem spune ca sarutul lui Iuda pare mai degraba un truc salvator, decat o tradare. Se pune astfel problema autenticitatii. Acest text ar fi fost un dar de la „parintele Pavel”. Se pare ca manastirea in care a fost gasit acest text, si-ar fi incetat existenta undeva la inceputul secoului al X-lea.


Textul a fost considerat disparut mai mult de cateva secole. Acest text a fost descoperit de o persoana in anul 1910, iar in anul 1911 el i-a fost vandut bancherului J. P. Morgan. Colectiile bancherului au fost donate mai tarziu bibliotecii si muzeului Morgan din New York, aceasta fiind pe scurt istoria acestui manuscris deosebit.

Dacă ți-a plăcut articolul ne poți urmări pe Facebook, pentru alte noutăți.
Descoperă și Terra Misterioasă, Misterele Planetei.
Ramâi uimit de România Misterioasă, Misterele României.
Index articole Stiri pe Turte


Niciun comentariu:
Write comentarii

Incredibil.Online

Articole noi

Recent Posts Widget

Recomandate