Detalii încă neelucidate privind adevăratele rădăcini ale românilor sunt trecute cu vederea, deşi ar putea schimba istoria oficială a românilor.
De pildă, în România au fost descoperite tăblițe cu 1000 de ani mai vechi decât cele sumeriene sau artefacte fabuloase care se presupune că sunt din arhiva atlanților. Iată câteva declarații ale unor cercetători de renume mondial, despre ontologia civilizațiilor și centrul celei mai vechi culturi cunoscute la ora actuală:
„În această îndepărtată vreme, între Dunăre și lanțul Munților Carpați, viețuia un neam sălbatic, blond și înalt, unde conduceau femeile. Ele erau în fruntea luptelor și tot ele aveau mai mulți bărbați ca soți.
Aceștia erau Pelasgii, etnonim care se tălmăcește prin Fericiții, Luminoșii, Arzătorii, aluzii atât la părul lor bălai și pielea roz-albă, cât și la vitejia în războaie. Pelasgii sunt amintiţi în scrierile celor mai vechi autori ai Greciei Antice ca fiind un popor misterios, strămoşii mitici ai grecilor, care ar fi locuit iniţial într-un ţinut al bunăstării. Unii istorici români, ca Nicolae Densuşianu, îi asociază cu strămoşii preistorici ai geţilor şi cu primii oameni care ar fi stăpânit actualele ţinuturi ale ţării.
Cei mai puternici pelasgi trăiau de-a lungul râului Ialomița care, pre vremea aceea, se numea AURU-METTI (Fire de aur), aluzie la părul lor bălai de unde avem în română: aur, mâță, miță, mițos, Ialomița și a fremăta. Capitala lor era la SAL-EN-TINI (Fortăreața Zânelor), pe malul stâng al râului Ialomița, de unde până astăzi s-au păstrat numele Sărăâeni și al vestiților ciulini ai Bărăganului”, consemnează Adrian Bucurescu în „Atlanții din Carpați”.
Fapte care ar putea schimba istoria
– Cel mai vechi schelet de humanoid cunoscut la ora actuală a fost găsit în Vâlcea, supranumit „pescarul de la lacul Getic”, fiind datat la 1 milion de ani.
– O civilizaţie străveche, mai veche cu 1000 de ani decât cea sumeriană, este localizată în estul ţării, la Cucuteni.
– Tăbliţele cu scrierea de la Tartaria (reale şi autentificate ca atare) sunt cu 1000 de ani mai vechi decât cele sumeriene.
– Tăbliţele din Munţii Neamţului, de asemenea, sunt mai vechi decât tabliţele sumeriene cu 1000 de ani.
– Descoperirea din Masivul Sureanu, din 1990 – când s-a găsit un munte ticsit cu filoane de aur pur, de un metru lungime; lucru de altfel inexistent pe planetă, căci aurul se găseşte numai sub formă de minereu combinat cu alte nemetale, nu şi în forma pura desăvârşită. Se crede că dacii cunoşteau taina spirituală a aurului, care este, de fapt, o lumină condensată, scrie revistamagazin.ro.
– O descoperire în Masivul Bucegi, din anul 2003 – 11 august: americanii şi românii pătrund sub masivul Bucegi şi descoperă o aşa-zisă sală a proiecţiilor cu holograme care au arătat istoria adevărată a Terrei, şi, de asemenea, descoperă „amfora cu aur monoatomic”, care duce la o inimaginabilă longevitate (o persoana poate trăi mii de ani în acelaşi corp fizic, dacă ar consuma aşa ceva în anumite perioade precis stabilite).
– Cel mai vechi cuptor de pe aceasta planetă, pentru topit metale, s-a găsit la Câmpeni, considerându-se că datează de acum 6000 de ani.
– La Sarmizegetusa – alt loc special, conform celor de la BBC – s-ar afla nişte artefacte fabuloase sub amplasamentul cetăţii (arhiva atlanţilor!?).
– Artefactul de sub Masivul Ceahlău. Conform autorului Radu Cinamar, sub Ceahlău s-ar afla un artefact similar celui din Bucegi.
Există şi puncte de vedere legate de astfel de descoperiri uluitoare, care aparţin unor oameni de ştiinţă străini cunoscuţi în întreaga lume. Iată două dintre aprecierile unor personalităţi străine din lumea cercetării istorice, despre neamul romanesc:
„Civilizaţia s-a născut acolo unde trăieşte astăzi poporul roman… răspândindu-se apoi atât spre Răsărit, cât şi spre Apus(…) acum 13-15 mii de ani!” – William Schiller, arheolog american.
„Carpaţii se află într-o regiune a lumii unde este situat centrul european al celei mai vechi culturi cunoscute la ora actuală.” – dr. Daniel Ruzo, arheolog peruan.
Încet, încet, se pare că totuşi cercetătorii istorici mondiali recunosc, mulţi chiar în mod explicit, că primele fiinţe umane au existat in Transilvania, cum susţine un document aflat în Biblioteca din Viena, despre trecutul fabulos al acestui teritoriu din spaţiul carpato-danubiano-pontic.
Dar cine ar avea interes să demonstreze asemenea lucruri?
Niciun comentariu:
Write comentarii